Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HIGHSPEAK.PL - Darmowy serwer TS3

Veengar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Pana Veengara - znam go bardzo długo i bardzo dobrze nam sie współpracuje.

Co do serwera, nie mam zastrzeżeń - powodzenia i mam nadzieję że tym razem nie skończy się to tak jak ostatnio :)

P.S - nie mam tego na myśli bo chce powiedzieć coś negatywnego. Wiem tylko co miało miejsce i ze względu na znajomość z Veengarem nie fajnie bym sie czuł gdyby znowu mu się to przytrafiło :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Odświeżyliśmy stronę główną! Zapraszam na serwer! :)

//Do @Eryk Nie jestem autorem tematu, ale jestem właścicielem tego serwera, więc mam prawo do pisania takich rzeczy :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Serwer jak serwer nic nowego jak chcesz pogadać lub pograć z kolegami to jest spoko .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

A ja nie polecam Administracji, reklamują się na innych serwerach.

Niby kto taki? Przypominam, że nie ma już z nami administratora Jeke, który się takich rzeczy dopuszczał ( 2 miesiące temu )

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Jak już to nie polecasz Administratora o nicku Jeke, którego już z nami nie ma.

@Odświeżam.

Opublikowano

Jak już to nie polecasz Administratora o nicku Jeke, którego już z nami nie ma.

@Odświeżam.

Niby kto taki? Przypominam, że nie ma już z nami administratora Jeke, który się takich rzeczy dopuszczał ( 2 miesiące temu )

Od 2 miesięcy? A reklamował się miesiąc temu, ciekawe ;) Mogę prosić wtedy jego id do porównania?

lubie-to-png.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...