Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting jest najlepszy na serwer minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od dłuższego czasu nie robię serwerów jednak teraz chciałbym to ponowić. Moje pytanie po tej długiej nieobecności jest jedno. Jakie hostingi minecraft są teraz najlepsze? Nie chcę tutaj VTP ponieważ serwer nie będzie na tyle duży żeby było to potrzebne a poza tym zależy mi na łatwości obsługi. Cena nie gra znaczącej roli ,chodzi o to ,aby jakość była warta tej ceny. Z góry dzięki za pomoc.

Gość Marichcje
Opublikowano

Ja również polecam pukawkę, jeżeli cena nie gra roli :p 

Opublikowano

Również polecam pukawkę (maxcraft). Oferta bez limitu jest warta uwagi, za 25 zł kupisz hosting na praktycznie 2 miesiące, bo jeszcze dostajesz kod rabatowy na kolejny miesiąc. :)

strange1.jpg

Opublikowano

Na Titanaxe każdy serwer stoi na osobnej maszynie VPS. Lokalizacja PL oraz EU. Mam tam serwer i nie narzekam. Dostajesz w pełni edytowalną strone z sms sklepem. Jak dla mnie to najlepszy hosting który od niedawna stoi.

Opublikowano

Enderchest i Craftserve. Ender ostatnio wygrywa dają Ci stronę, sklepy, bazę danych, backupy z ich strony.

To daje też TitanAxe oraz wiele, wiele wiecej...

CAMDNAx.png

Opublikowano

Enderchest i Craftserve. Ender ostatnio wygrywa dają Ci stronę, sklepy, bazę danych, backupy z ich strony.

A co Ty ich reklamujesz, że taki czepliwy jestes? xD Podałem tylko losowe rzeczy, które wpadły mi do głowy. To temat o hostingach a nie rankingu hostingów!!

Opublikowano

A co Ty ich reklamujesz, że taki czepliwy jestes? xD Podałem tylko losowe rzeczy, które wpadły mi do głowy. To temat o hostingach a nie rankingu hostingów!!
Nie reklamuje, po prostu mowie, ze za ta cenę są o wiele lepsze, porównałem oferty

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...