Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat EasyHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem napisać ten temat aby poznać waszą opinię na temat easyhc. Czytając 95% prezentacji serwerów o tematyce Survival + Gildię, EasyHC są one praktycznie identyczne, można by było poprostu zrobić jeden temat zbiorczy, gdzie "twórcy" tych serwerów wklejaliby jedynie ip serwerów, bo nie ma poco robić nowych tematów i zaśmiecać forum, wszystkie cechują się tym samym, i działają na tej samej zasadzie "Kop, zrób ekwipunek, gildie i się bij" nie ma na tych serwerach nic co można by było podpisać pod frazę "Easy"

Moim pytanie do was jest czy serwery easyhc przejadły się tylko dlatego że są takie same, czy poprostu już nie są one tak popularne? Co gdyby ktoś stworzył serwer easyhc z wieloma nowościami, udogodnieniami, oryginalnością, dodatkami itd, tak aby jednak gracz nie musiał kopać przez połowę dnia, a mógł równie dobrze zająć się czymś innym na serwerze, co na jakiś swój sposób wspomogłoby go w budowaniu swojej postaci na serwerze.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Serwery EasyHC cieszą się obrzydliwą popularnością. Nie ma czegoś takiego jak oryginalny izihace. Po prostu musi być megadrop i admin za 2 zł w hostingowym itemshopie. W dzisiejszych czasach liczy się tylko hajs i klepa. 

Opublikowano

Nie twórz niczego dla polskiego community. Nie przerzucą się z easyhc na coś innego i tyle. 3/4 To osoby które dalej siedzą w gimnazujm i grają tylko w tą jedną grę, tylko po to by się klepać.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

EasyHc? To nie ma prawa przejść...

Tego już jest za dużo, lepiej zrobić coś oryginalnego, coś co się wyróżni i zachęci graczy do grania.

Żaden dodatek nie poprawi mojej opinii o tym trybie. Widzę MILIARDY serwerów EasyHC, które się od siebie różnią, ale kiedy patrzę na rakową społeczność ADMINISTRACJI, która tworzy ten serwer to zbiera mi się na wymioty.... Easyhc to easyhc to jest rak wśród serwerów minecraft i tak zostanie. Nikt ani nic nie uratuje już tego.

Kiedy widzę w temacie easyhc moja głowa mówi: 
Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie.

Proszę nie drążcie tego tematu :p

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Serwery EasyHC cieszą się obrzydliwą popularnością. Nie ma czegoś takiego jak oryginalny izihace. Po prostu musi być megadrop i admin za 2 zł w hostingowym itemshopie. W dzisiejszych czasach liczy się tylko hajs i klepa. 

No właśnie, nie ma czegoś takiego jak oryginalny izihc, ale co jeżeli ktoś by naprawdę przyłożył się do takiego projektu, a nie pobrał pierwszą lepszą paczkę?

Nie twórz niczego dla polskiego community. Nie przerzucą się z easyhc na coś innego i tyle. 3/4 To osoby które dalej siedzą w gimnazujm i grają tylko w tą jedną grę, tylko po to by się klepać.

Chodzi tutaj o easyhc, ale nie takiego jak te wszystkie inne "autorskie" paczki z youtubów chodzi tu o naprawdę zgraną ekipę który robi coś dla graczy a nie dla samego siebie.

EasyHc? To nie ma prawa przejść...

Tego już jest za dużo, lepiej zrobić coś oryginalnego, coś co się wyróżni i zachęci graczy do grania.

Żaden dodatek nie poprawi mojej opinii o tym trybie. Widzę MILIARDY serwerów EasyHC, które się od siebie różnią, ale kiedy patrzę na rakową społeczność ADMINISTRACJI, która tworzy ten serwer to zbiera mi się na wymioty.... Easyhc to easyhc to jest rak wśród serwerów minecraft i tak zostanie. Nikt ani nic nie uratuje już tego.

Kiedy widzę w temacie easyhc moja głowa mówi: 

Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie Nie i nie.

Proszę nie drążcie tego tematu :p

Jednak wypowiem się, wszystkie punkty które wymieniłeś a ja podkreśliłem właśnie byłyby zmienione, nie byłoby 15 latka w administracji, latających aur, antyknocków i innego gówna, wszystkie serwery easyhc różnią się dropem, administracją i spawnem, nic więcej, a my chcemy to zmienić, coś co powali na łopatki wszystkie dotychczasowe serwery Polskich twórców.

i do graphics design

Opublikowano

Nawet jeżeli dodasz coś na easy hc co pozwoli zaoszczędzić czas na kopanie to co gracze będą robić, skoro na tym i pvp się ona opiera, więc nie ma mowy o jakimś rozwoju postaci. Osobiście uważam, że kolejny serwer tego typu jest bez sensu, ponieważ nawet te popularne projekty mają problem z utrzymaniem graczy bo wszędzie jest to samo. Z drugiej strony czego można się spodziewać po maszynkach na hajs reklamowanych przez "jutuberów".

Opublikowano

W mojej opinii EasyHC (a raczej: easy hardcore) to totalny oksymoron i przeczenie pierwotnym założeniom trybu hardcore gry.

Opublikowano

Nawet jeżeli dodasz coś na easy hc co pozwoli zaoszczędzić czas na kopanie to co gracze będą robić, skoro na tym i pvp się ona opiera, więc nie ma mowy o jakimś rozwoju postaci. Osobiście uważam, że kolejny serwer tego typu jest bez sensu, ponieważ nawet te popularne projekty mają problem z utrzymaniem graczy bo wszędzie jest to samo. Z drugiej strony czego można się spodziewać po maszynkach na hajs reklamowanych przez "jutuberów".

Duże projekty nie mają nic nowego do zaoferowania "Autorskie gildie, autorski plugin na limit koxów w eq" itd, to nie są ŻADNE nowości, jest to typowy easyhc który poprostu jest popularny, bo zdobył swoją popularność dawno temu.

i do graphics design

Opublikowano

Duże projekty nie mają nic nowego do zaoferowania "Autorskie gildie, autorski plugin na limit koxów w eq" itd, to nie są ŻADNE nowości, jest to typowy easyhc który poprostu jest popularny, bo zdobył swoją popularność dawno temu.

No dobrze, póki co Ty oferujesz jedynie puste obietnice tak jak większość osób tworzących ten jakże piękny tryb bo "ogarnięta" administracja, o której mówi każdy zawsze nie jest dla mnie przekonywująca tak samo jak to, że będą "nowości".

Opublikowano

Zrób easyhc na 1.7, bo na inne wersje jeszcze za wcześnie.

Ile tych tematów jeszcze powstanie? 

Te tematy są do nabicia postów, albo takich było już ponad 200.

Zazwyczaj osoby piszące takie tematy i tak zrobią serwer easyhc który upadnie po 5 minutach. Po co?

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Zazwyczaj osoby piszące takie tematy i tak zrobią serwer easyhc który upadnie po 5 minutach. Po co?

Na żadną wersje nie jest za wcześnie, równie dobrze można zrobić na 1.11 i nic w tym złego nie będzie.

Twoja wypowiedz niestety nie odpowiada na moje pytanie, nie obchodzi mnie że powstaje 200 gównohc które padają po 5 minutach, ty zakładasz że i tak padnie po 5 minutach kiedy nawet mnie nie znasz, nie wiesz do czego moja osoba jest zdolna, nie lubię osób które oceniają z góry.

i do graphics design

Gość Marichcje
Opublikowano

Uważam, że EasyHC jest świetne dla młodziaków. Starsze osoby hejtują, ale młodsi mają tam dużo frajdy i myślę, że takie "przedszkola" są nie najgorsze :p 

Opublikowano

Na żadną wersje nie jest za wcześnie, równie dobrze można zrobić na 1.11 i nic w tym złego nie będzie.

Twoja wypowiedz niestety nie odpowiada na moje pytanie, nie obchodzi mnie że powstaje 200 gównohc które padają po 5 minutach, ty zakładasz że i tak padnie po 5 minutach kiedy nawet mnie nie znasz, nie wiesz do czego moja osoba jest zdolna, nie lubię osób które oceniają z góry.

lolz wyjmij kij z dupy i przestań. 

pierwsze zdanie, jakbyś nie ogarnął to był sarkazm - bo mam bekę z ludzi którzy tak mówią.

a po drugie, może padnie, może nie. Ale każdemu kto robi serwery easyhc życzę szybkiego upadku.

Opublikowano

pierwsze zdanie, jakbyś nie ogarnął to był sarkazm - bo mam bekę z ludzi którzy tak mówią.

a po drugie, może padnie, może nie. Ale każdemu kto robi serwery easyhc życzę szybkiego upadku.

Idź pisać dalej dziurawe plugsy

No dobrze, póki co Ty oferujesz jedynie puste obietnice tak jak większość osób tworzących ten jakże piękny tryb bo "ogarnięta" administracja, o której mówi każdy zawsze nie jest dla mnie przekonywująca tak samo jak to, że będą "nowości".

Nic nie oferuję, a pytam, jest to dyskusja na temat tego, czy easyhc jest hejtowany bo wszystkie serwery są takie same, czy dlatego że nikt nie stara się dodać nowości; a moim pytaniem jest czy zmieniło by się podejście graczy gdyby serwer taki jaki opisałem powstał. 

i do graphics design

Opublikowano

Idź pisać dalej dziurawe plugsy

Nic nie oferuję, a pytam, jest to dyskusja na temat tego, czy easyhc jest hejtowany bo wszystkie serwery są takie same, czy dlatego że nikt nie stara się dodać nowości; a moim pytaniem jest czy zmieniło by się podejście graczy gdyby serwer taki jaki opisałem powstał. 

najlepszy argument jaki mogłeś wymyślić  :yay:

gratuluje pomysłowości!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...