Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Inne] MC.XCOREYT.PL

zastur123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-662998-0-59975700-1482785879_thumb.png

SERWER EASYHC - MEGA-DROP MC.XCOREYT.PL

IP: mc.xcoreyt.pl

TeamSpeak3: ts.xcoreyt.pl

Strona serwera: www.xcoreytshop.098.pl

Wersja: 1.7.2 - 1.8.9

INFORMACJE:

DROP ZE STONE:

DIAMENTY: 10%

ZLOTO: 9%

ZELAZO: 8%

WEGIEL: 6%

SZMARAGDY: 8%

OBSYDIAN: 4%

JABLKA: 2,5%

PERLY: 0,5%

REDSTONE: 5,4%

KSIAZKI: 2,5%

TNT: 2,5%

Opublikowano

xDD

Kolejny izihc i megadrop.

Prezentacja brzydka, zero screenów. 

Nie wbiję.

Chcesz wbijaj nie chcesz to nie - wszystko co ważne już napisałem więc nie wiem czemu sądzisz, że brzydka? :)

Opublikowano

xDD

Kolejny izihc i megadrop.

Prezentacja brzydka, zero screenów. 

Nie wbiję.

Chcesz wbijaj nie chcesz to nie - wszystko co ważne już napisałem więc nie wiem czemu sądzisz, że brzydka? :)

Napisać możesz wszystko a i tak będzie to wyglądać gównianie. (Tak jak jest teraz.) 

Nic specjalnego kolejny easyhc czy inne gówno 0/10

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Rever to nie ma byc bóg wie jaka prezentacja, przedstawienie serwera ip drop i tyle - serwer jak serwer, nie wiem po czym interpretujesz ze gowno serwer? Serwer mozna oceniac po zapoznaniu sie z calym serwerem a nie "przedstawieniem" z mpcforum, czyż nie? :)

Opublikowano

@UP większość użytkowników przed wejściem na serwer sprawdza prezentację, aby nie marnować czasu na serwer, który nie przypadnie do gustu. Prezentacja pokazuje właśnie lepszą stronę serwera - ma zachęcić potencjalnego gracza do odwiedzenia sieci, a nie odstraszać go.

//Antywarn\\

Wogule serwer super weszłem i durzy drop polecam karzdemu PS. prezętacja tesz super

Opublikowano

Co ma prezentacja do serwera? Tak jak juz wyzej pisalem - jest to reklama serwera EASYHC - dodalem ip i wersje wiecej mysle ze nie ma co tutaj dodawac, zachecam Cir najpierw do sprawdzenia serwera potem do oceniania - "ksiazki nie ocenia sie po okladce" albo jak Ty to zwiesz "prezentacji"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Beznadziejna prezentacja. Nie chce mi się nawet odpalać MC, by ją obczajać. Grał ktoś w ogóle u Was? 

Opublikowano

Beznadziejna prezentacja. Nie chce mi się nawet odpalać MC, by ją obczajać. Grał ktoś w ogóle u Was? 

Dziennie utrzymuje się do 100 graczy - "nie oceniaj książki po okładce"

Opublikowano

Slaba prezentacja, serwer jak kazdy inny izihc/megadrop.

Darmowy VIP? Wystarczy zrobic 2 konta, na jedno bedziesz zbieral wszystkie /kit vip, a na tym 2 koncie po prostu dajesz /kit vip, potem /unregister, znowu tworzysz konto i tak caly czas.. Tak samo jak na tym g*wnie hicraft (zimmera/nejma) cos takiego..

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

serwer kolejny izihc ....

Jezu ludzie znowu serwer izihc którego nawet dobracować nieumieją nie polecam 

sama prezentacja o tym świadczy

Kolejny raz pisząc - "nie oceniaj książki po okładce"

Opublikowano

Czym serwer wyroznia sie procz wysokiego dropu, gildii itd.? Mam kilka opcji wyboru i dlaczego akurat mnie bys chcial zachecic do gry jak i innych przegladajacych to forum?

Czym rozni sie serwer "easy hc" A od serwera "easy hc" B w twoim przypadku?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...