Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uruchamianie pliku mc.jar w java

MatisiekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, 

chcę sobie stworzyć launcher do mc. Mam plik mc.jar ściągnięty z: https://mcversions.net/ i chcę go uruchomić(v.1.6.4.) w java'ieFX w kontrolerze. Umiem podpiąć kontroller do FXML'a także ta informacje(o javaFX) jest tutaj zbędna, lecz wiem, że odpowiadacze mogą zwrócić na to uwagę(bo coś może nie działać). Chodzi mi o otwarcie nowego okna.

Mam do dyspozycji:

• Nick gracza(nonpremium)
  • Xmx
  • Xms
  • .minecraft dir

I tylko tyle.

Poproszę o odpowiedź w formie polecenia do cmd'eka albo kodu Java'y.

Opublikowano

java -Xmx1024M -Djava.library.path=C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\natives -cp  "C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\authlib-1.5.21.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\codecjorbis-20101023.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\codecwav-20101023.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\commons-codec-1.9.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\commons-compress-1.8.1.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\commons-io-2.4.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\commons-lang3-3.1.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\commons-logging-1.1.3.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\gson-2.2.4.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\guava-15.0.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\httpclient-4.3.3.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\httpcore-4.3.2.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\icu4j-core-mojang-51.2.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\jinput-2.0.5.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\jopt-simple-4.5.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\jutils-1.0.0.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\libraryjavasound-20101123.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\librarylwjglopenal-20100824.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\log4j-api-2.0-beta9.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\log4j-core-2.0-beta9.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\lwjgl-2.9.0.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\lwjgl-platform-2.9.1-natives-windows.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\lwjgl_util-2.9.0.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\netty-1.6.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\netty-all-4.0.10.Final.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\realms-1.3.5.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\soundsystem-20120107.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\trove4j-3.0.3.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\twitch-5.16.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\twitch-external-platform-4.5-natives-windows-64.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\twitch-platform-5.16-natives-windows-64.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\libaries\vecmath-1.3.1.jar;C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\versions\OtekClient.jar" net.minecraft.client.main.Main --version 1.7.10 --username Trol --gameDir C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner --assetsDir C:\Users\Oskar\AppData\Roaming\OtekRunner\assets --accessToken 0 --assetIndex 1.7.10 --userProperties {} --uuid 9b1bf3aa-28ac-4e30-8444-b76afd0cdbe8 

Yo, cos takiego, xD

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

@ MatisiekPL

Biblioteczki do jar'a , nie nie mozesz ich pominac.

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...