Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Low fps h1z1 (dobry komputer)

Bulgatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak sprawa wygląda tak, że kiedyś przed rozłamem na 2 osobne części wszystko chodziło ok. Gdy sobie wróciłem do tej gry i  zainstalowałem H1z1 kotk w grze mam 10-30 fps nawet przy najniższych ustawieniach i grze w oknie 
karta graficzna geforce gtx 960 
procesor i5-4690 
ram 16GB

Opublikowano

ehm render daj 1000-1500

ew. przeskanuj system antywirem, sprawdź temperatury i daj znać.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Sterowniki zaktualizowane, przeczyszczony komputer temperatury od 50-60 stopni. Po wczytaniu pewnego configu jest trochę lepiej lecz tylko wtedy gdy chodzę bo gdy zaczynam biec kucać itp zaczyna się to samo

Opublikowano

Mam identyczny problem, nie mam jakiegoś kombajna komputer: i3-6100, HyperX 8gb(2x4) 2133Mhz, MSI GeforceGTX950 2GB, Win 8.1..  ale nawet przy najniższych ustawieniach bez żadnych włączonych 'fajerwerków' nadal ścina jakbym komputer z drewna miał.. Różnicy nie ma jeśli miałbym ustawione ultra ustawienia a najniższe... I to samo mam co Bulgatos... stoje w miejscu to działa pięknie, a zaczynam kucać albo biec to lagi i ściny są masakryczne... Moim zdaniem przez sterowniki do karty graficznej bo widzę @Bulgatos mamy Geforce GTX we dwóch.. czyli jak nie dadzą normalnych stero. nie pogramy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...