Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS na dość dobrym sprzęcie

Squeczux3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na początku przedstawię wam mój sprzęt:

Procesor: AMD FX-6300 Six-Core Processor 3.50 GHz

Ram: 8GB

Karta Graficzna- AMD Radeon HD 7700 Series

Zasilacz- 500w

Windows 7 64bit

Teraz opowiem o problemie.

Komputer ma około 3-4 lat, kiedyś w cs-go, lolu osiągałem po 300-400 fps, teraz dopiero zaczynają się problemy, dość często wymieniam pastę, czyszczę go od środka, nic nie pomaga, może dodaje po 30 fps, teraz w cs go osiągam max 130 fps i są często spadki do 30fps.

Sterowniki Do Karty Graficznej są najnowsze, bios zaktualizowany.

Proszę o pomoc ponieważ sam nie moge sie z tym problemem uporać, Pozdrawiam :)

Opublikowano

KIEDYŚ osiągałeś, teraz nawet nie wyciagniesz 200 z tym prockiem (chyba ze na 4:3), co aktualizacje jest coraz gorzej z fpsami i to nawet nie chodzi o sprzet

moze masz jakis syf na kompie, przeskanuj jakims antywirem, jebnij formata lub tak jak @up

Opublikowano

Ty k***a, dwa dni temu pc kupilem z podobna grafika k***a, czaj to mialem do 270 fps a teraz k***a 160, co jest do c***a xD Przeciez zadnej aktualziacji nie bylo do cs przez te dwa dni 

Opublikowano

u mnie program unpark cpu pomógł i wyłączenie czegoś takiego jak Xbox DVR, miałem 300 potem 60 max i teraz znowu po 300.

Opublikowano

to samo mam moj komp karta graficzna:GeForce 970 procek: i5-4690k 3.50GHz zawsze miałem po 250-300fps a teraz mam 150 nie raz spada do 90 to xbox czy jakoś tak mam wyłączone 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...