Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta

grzech009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po 2 miesięcznej przerwie postanowiłem pograć sobie w do.

miałem trudny login i musiałem wejść na pocztę ale tam zauważyłem że ktoś próbował zmienić hasło i email .Więc wszedłem na swoje konto i zmieniłem hasło ale ta osoba wraz jest zalogowana prawdopodobnie na jakimś bocie bo w logach widać jak boxy zbiera. Co mam zrobić 

Opublikowano

Od razu napisz do supportu. Pozmieniaj wszystko jak tylko możesz, aby było jak najbezpieczniej. Oczekuj na kontakt z supportem. Zapisz sobie gdzieś swoje ID konta i wszystkie informacje które mogą Ci być przydatne.

Opublikowano

Od razu napisz do supportu. Pozmieniaj wszystko jak tylko możesz, aby było jak najbezpieczniej. Oczekuj na kontakt z supportem. Zapisz sobie gdzieś swoje ID konta i wszystkie informacje które mogą Ci być przydatne.

A co mu BP zrobi ? Najwyżej konto za bota zbanuje ;) 

Pozmieniaj email, hasło i próbuj wejść na mapę aż wyrzuci bota. I sprawdź komputer pod kątem keylogera 

Opublikowano

@MPCpiotr miałem podobny przypadek, po napisaniu na support bez problemu wszystko załatwiłem. Sami stwierdzili że ktoś używał bota na koncie, ale ze względu na staż mojego konta (ponad 7 lat) nie podejmą się blokady konta.

@grzech009 miejmy nadzieje że wszystko będzie ok :)

Opublikowano

@MPCpiotr miałem podobny przypadek, po napisaniu na support bez problemu wszystko załatwiłem. Sami stwierdzili że ktoś używał bota na koncie, ale ze względu na staż mojego konta (ponad 7 lat) nie podejmą się blokady konta.

@grzech009 miejmy nadzieje że wszystko będzie ok :)

Ja spotkałem się z odrzuceniem wniosku powodem "słabego zabezpieczenia konta" oraz bana na 14 dni ;) Dlatego im teraz nie ufam 

ok dzięki

Zmieniłem hasło i próbowałem się zalogować ale ten bot mnie wyrzuca 

Próbuj do skutku, cały czas odnawiaj połączenie a napewno się uda 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...