Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban ;/

migen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... gralem wlasnie na deatch room... gdy nagle wywalilo mi gre do pulpitu.... gdy wlaczylem drugi raz, i chcialem sie zalogowac pisalo ze Administrator zbanowal mnie na zawsze.... za co ja sie pytam??? Nie uzywalem nigdy zadnych hackow, bugow anid nie afkowalem wiecie o co chodzi..... .... po prostu jakby mnie zbanowali za nic.... co to ma znaczyc??? da sie to jakos odkrecic???

Opublikowano

No ale za co?? jak??? przeciez nic im nie zrobilem.. nie hakowalem ani nic ;/ boshe co za firma pojebana.... banowac za nic OMG

Opublikowano

Nie... zahnych hackow ani wspomagaczy nie mialem.. gralem sobie na death room i nagle bana dostalem....

Opublikowano

zrób tak jak ci napisał dj_Kr.M., bo fakt faktem pomylić sie mogli.. a próbowałeś zmieniać IP? może na IP ci tylko dał.. chyba że masz stałe łącze .. bo ja miałem na IP i zmieniłem IP i grałem dalej

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

Wczoraj do nich posta napisalem a dzisiaj juz tego pytania nie ma.... widzicie jak sobie wkulki leca??? po prostu pobanowali za nic graczy bo teraz te eventy beda i nie chce miec wiekszych strat ;/

Opublikowano

mam zmienne.... nieee moze sie pomylili ... na pewno sie pomylili bo nic z gra ani nic nie kombinowalem.... ale dostalem od nich takie cos.... przetlumaczcie prosze

Dear Combatant,

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have received your message regarding your account being banned from logging into the game.

We are truly sorry for the inconvenience that you are experiencing. After deliberate investigation of your account

activity, we found your account violating our game's code of conduct. We would like to remind you that you are held

responsible for all actions made on your account regardless of whoever uses it.

For more information about our Terms of Use, as well as our End User License Agreement (EULA), you may visit our website:

Opublikowano

Drogi Combatancie,

Naprawdę dziękujemy za udział i ciągłe wsparcie dla Combat Arms Europe.

Otrzymaliśmy wiadomości dotyczące konta jest zakazane z logowaniem do gry.

Naprawdę przepraszamy za niedogodności, które występują. Celowego dochodzenia po konta

działalności, znalezione konto narusza nasz kodeks postępowania. Pragniemy przypomnieć, że jesteś w posiadaniu konta i

odpowiedzialny za wszystkie działania dokonywane na konto niezależnie od tego, kto go używa.

Aby uzyskać więcej informacji o naszych Warunków Korzystania, a także naszych Umowa licencyjna użytkownika oprogramowania (EULA), możesz odwiedzić naszą stronę internetową:

Tłumaczone przez www.translate.google.pl i troche zmienione przeze mnie..

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

skoro nie używasz ani nie używałeś hacków to co robisz na tym forum?

może wbiłeś się w rzekomo niedostępne miejsce, jakiś hidden spot, ktoś zrobił screena i dostałeś bana.

nie ma nic za darmo, coś musiałeś zrobić, i tyle.

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Opublikowano

Ja też dostałem bana i ciekawy jestem czy mają na mnie jakieś dowody ;d skurwysyny jedne xD Ide grać w Warrocka :)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nexon wprowadził nowy system, i teraz każdy kto KIEDYKOLWIEK miał hacka może czuć się zagrożony, posiadanie takowego na dysku też jest banowane

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Tka tak .. z tym ze nigdy na dysku nie mialem hackow a tym bardziej nie uzywalem.... dla mnie hacki to dziecinada, gdy dzieci nie potrafia czerpac satysfakcji i przyjemnosci z gry ^^ ale Nexon przesadzil... banowac za nic.... w koncu... domyslam sie ze pobanowali nawet uczciwych bo eventy sa i chca miec jak najmniejsze straty w kasie .... nie powinni takiego czegos robic ;/

Opublikowano

dla mnie, dziecinadą jest użalanie się na forum o hackach że dostało się bana... takie coś to chyba na CA.pl

skurwysyny jedne

bez przesady, oni tylko chcą zabezpieczyć swoją grę, i robią to jak tylko można.

proszę kogoś o zamknięcie tematu, koleś się tylko będzie wypierał i nic z tego nie będzie.

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...