Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Dodatek rozszerzający informacje o użytkowniku

TheGronek1910PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodatek rozszerzający informacje o użytkowniku.

Norczan zmodyfikował domyślny styl dodając do niego kilka ważnych informacji, np. o ID kanału które jest potrzebne do konfiguracji botów, dodatkowo spolszczył opisy i dodał kilka udogodnień.
Instalacja stylu odbywa się poprzez narzędzie od TeamSpeak'a - jest bardzo prosta.
Dzięki temu dodatkowi w łatwy sposób sprawdzisz informacje kiedy dany użytkownik pierwszy raz połączył się z serwerem lub jaka jest łączna suma połączeń wszystkich osób z serwerem.
Jest to modyfikacja domyślnego stylu programu, jeśli chcesz używać innego stylu i mieć te informacje skontaktuj się ze Norczanem i zrobi dla Ciebie modyfikację twojego stylu, abyś miał motyw jaki lubisz i rozszerzone informacje.
Dodatkowo wzbogacił ten styl o pomocne podpowiedzi (po przejechaniu kursorem na czerwoną ikonkę) i ikonki systemów takich jak Linux, Windows, iOS.

Nowość v1: Możliwość szukania użytkowników w bazie TS3index.com.
Nowość v2: Dodano Listę Serwerów od GameTracker'a i TS3Index'a

Instrukcja instalacji:

1.Pobierz paczkę i wypakuj np. na pulpicie. 
   2.Uruchom plik style_info_pl-v2.3.ts3_style i kliknij klawisz Install.
   3.Jeśli miałeś uruchomiony program TeamSpeak 3, instalator po instalacji zapyta się czy zrestartować program (wybierz Tak).
   4.W programie przejdź do ustawień Settings > Options i w zakładce Design wybierz Theme (motyw) style_info_pl.
   5.Zapisz zmiany klikając przycisk Apply.

Gotowe, teraz będziesz miał wszystkie możliwe informacje o użytkowniku, serwerze i kanale po prawej stronie w język polskim.

Download: Dodatek

Skan: VirusTotal

Wygląd:

bcf6mDv.png

Starsze wersje: Link

Poradnik zapożyczony od @Norczan

giphy.gif

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że edytowany przeze mnie (Lulka) bo dodałem tam wyszukiwarkę itd. a nie wyraziłem zgody na udostępnianie :)

Modyfikowałem to za pozwoleniem Norczan'a i tylko on ma do tego prawa.

giphy.gif

Opublikowano

Od 1 stycznia prowadziliśmy razem serwer i od tamtego momentu to dostałeś ode mnie :)

Zresztą parom osobom to dałem ale nie mieli tego udostępniać więc tego samego masz nie udostępniać, przykładem jest Moderator @TermalQ

Opublikowano

Nie ma sensu tu spamić niech ludzie sobie z tego korzystają.

A ty dalej próbuj podpisywać się pod nie swoje rzeczy.

Fajnie, że rzekomo dałeś mi to 1 stycznia, kiedy wersja 2.1 wyszła 26 stycznia no ale co po tobie się więcej spodziewać.

giphy.gif

Opublikowano

Od 1 stycznia prowadziliśmy razem serwer i od tamtego momentu to dostałeś ode mnie :)

Zresztą parom osobom to dałem ale nie mieli tego udostępniać więc tego samego masz nie udostępniać, przykładem jest Moderator @TermalQ

Tak apropo to już exmoderator :)

Co do tematu to mogę to potwierdzić, że otrzymałem to od Lulka.

Opublikowano

Autorem stylu Style Info PL jestem ja, wersji 1 jak i 2.

[inne] Rozszerzone informacje o użytkowniku, kanale i serwerze w języku polskim - styl

@TheGronek1910PL zapytał się mnie czy może udostępnić zmodyfikowaną wersję 2.1 z właśnie tym linkiem do wyszukiwarki ts3index.com i mu na to pozwoliłem, ba nawet mu zrobiłem z tej paczki co mi przesłał instalator stylu.

Odnośnie tej wyszukiwarki to już dawno był umieszczony taki styl na stronie TS właśnie z tym linkiem, tylko był po angielsku z tego co pamiętam i jeszcze gdy dodatki były umieszczane na addons.teamspeak.com/directory/skins/styleshot.

Sam miałem zamieścić taką wersję z tą wyszukiwarką na początku września, gdy mnie o to poproszono, lecz po prostu nie miałem czasu na to wtedy i miałem co innego do zrobienia.

Opublikowano

Ile jeszcze tych multikont założysz ? Panie borygard aka Lulek <3

Opublikowano

Ile jeszcze tych multikont założysz ? Panie borygard aka Lulek <3

Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu.

Multikonto powiadasz? Jakby było multikonto to dawno miałbym bana, a jakoś nie mam a konta jest już 1 rok ;)

Opublikowano

Tak pacząc na to to wystarczy z 5 no może z 10 minut na sklejenie czegoś takiego. Wystarczy mieć pojęcie o HTML'u i logicznym myśleniu. Ale jeśli ktoś nie potrafi to spoko niby dodatek ale widzę że jakaś większa kłótnia o ,,Prawa Autorskie"

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na pierwszy rzut oka nie wiedziałem co to jest, pobrałem i w sumie nic ciekawego miałem te informacje o użytkowniku już dawno dawno temu z deafult 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Kolejny powód żeby nie lubić gronka -_- Plik należy do Lolka :3

• 3 lata później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które posiadają nieaktywny link do pobrania pliku, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne. Autor może zaktualizować linki do pobrania w terminie 7 dni od ich wygaśnięcia.

Link do DL wygasł.

Archiwum.

• Itan zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...