Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibijka.net Bot

LoleQando

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio bawiłem się trochę w C++ Builderze i stworzyłem małego bota. Wzorowałem się na jakimś bocie z kasterii.

Chcę się z wami nim podzielić, możecie zgłaszać bugi w tym temacie.

Mam zamiar go rozwijać.

Docelowo chciałbym stworzyć cavebota oraz targeting, ale póki co chcę dopracować funkcje bazujące na pamięci klineta.

Obecne funkcje:

- Manatrainer (runemaker)

- Healer (można wybrać 3 czary oraz zakresy % hp w których maja być używane - BETA)

- Auto-Mana, czyli po prostu manasowanie

- Anty-Idle

- Auto Food Eater

- Logout zależny od soula

Version 1.1

Version 1.0

#edit1: reupload

#edit2: dodano versje v1.1 (logout zależny od soula)

Opublikowano

tibijkanet.wordpress.com polecam

Bosh, jaki scam. Nie wiem jak ktoś może być na tyle głupi by tam wejść i WYSŁAĆ SMS, już nie mówię o pobieraniu, bo tego pewnie nawet ta strona tego nie oferuje.

Cytat ze strony z rzekomym downloadem:

Jest to strona typu landing page. Serwis ENTER jest usługą subskrypcyjną, dzięki której użytkownik otrzymuje dostęp do treści multimedialnych oraz weźmie udział w promocji. Serwis dostępny jest na telefony komórkowe bądź inne urządzenia, posiadające kartę SIM w sieci Orange, Plus, T-Mobile i Play. Koszt usługi to 18,45 zł brutto za każdy SMS otrzymany w ramach subskrypcji. W ramach usługi po aktywacji subskrypcji użytkownik otrzymuje jeden taki SMS w każdy czwartek ok. godziny 11. Łączny koszt usługi w okresie miesiąca to: 73,80 zł brutto. Pobranie wybranych elementów multimedialnych może ponadto wiązać się z opłatami za transfer danych, zgodnie z cennikami operatora. Usługa jest aktywowana na czas nieokreślony, do czasu rezygnacji przez użytkownika. Aby dokonać rezygnacji, należy wysłać SMS o treści XXXX na numer XXXX (koszt: 0 zł). Regulamin usługi jest dostępny: tutaj. Kontakt, również w sprawie reklamacji: [email protected].

Nawet przy rejestracji trzeba zapłacić? :)

rVKpRzY.png

Co do samego bota, o którym jest temat - mi nie działa. Na cliencie tym starym jak i tym z mc. Poza tym nie dodałeś skanu całego RARa, w którym są też inne pliki. Zrób to.

Lmio0Zl.png

Opublikowano

Szacunek. Właśnie sam coś takiego zacząłem pisać, ale widzę że zrobiłeś to pierwszy :)

Przydałoby się jeszcze jedna rzecz - logout when player on screen. Tu wiem że może być problem, ale logout jak cokolwiek on screen, czyli jak coś pojawi się na battle to wysyła kombinacje ctrl + L. A druga rzecz to logout after time xxx. Bo np chciałbym zostawiać na noc żeby mi robił SD, dam mu zapas fodda, a jak się skończy soul / food to mi loga (czas sam sobie wyliczę i podam w minutach). Tak poza tym to wszystko śmiga pięknie. I pytanie - udostępniłbyś mi cały projekt? Sam chętnie rozbuduję / dorobię kilka funkcji.

Btw, jestem autorem Dziewan TMbota do TibiiME na telefon. 

https://www.youtube.com/watch?v=JmnRTduxrY4

Projekt z 2012 roku, już dawno porzucony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Projekt kompilowany był na win 7 64 bit. Może dlatego nie chce ruszyć na xp.

#edit1:

Chyba znalazłem rozwiązanie:

Zrób skrót i przestaw uruchom na "zmaksymalizowane".

Szacunek. Właśnie sam coś takiego zacząłem pisać, ale widzę że zrobiłeś to pierwszy :)

Przydałoby się jeszcze jedna rzecz - logout when player on screen. Tu wiem że może być problem, ale logout jak cokolwiek on screen, czyli jak coś pojawi się na battle to wysyła kombinacje ctrl + L. A druga rzecz to logout after time xxx. Bo np chciałbym zostawiać na noc żeby mi robił SD, dam mu zapas fodda, a jak się skończy soul / food to mi loga (czas sam sobie wyliczę i podam w minutach). Tak poza tym to wszystko śmiga pięknie. I pytanie - udostępniłbyś mi cały projekt? Sam chętnie rozbuduję / dorobię kilka funkcji.

Btw, jestem autorem Dziewan TMbota do TibiiME na telefon. 

https://www.youtube.com/watch?v=JmnRTduxrY4

Projekt z 2012 roku, już dawno porzucony.

Można znaleść soula w pamięci i wylogować postać jak się np. soul < 5, to by było prostsze. Co do logouta jak coś wejdzie na screena - widziałem gdzieś kiedyś coś takiego, że trzeba było zaznaczyć obszar battle(bo wiadomo każdy może mieć w innym miejscu) i jeśli nastąpiła tam jakakolwiek zmiana (ktoś wszedł na ekran) to postać dawała loga. Zastanowię się i może coś takiego dodam. Kodu na razie nie chcę udostępniać, ale jak masz jakieś pytania, to mogę Ci podpowiedzieć co nieco (pw).

Opublikowano

Projekt kompilowany był na win 7 64 bit. Może dlatego nie chce ruszyć na xp.

#edit1:

Chyba znalazłem rozwiązanie:

Zrób skrót i przestaw uruchom na "zmaksymalizowane".

Faktycznie, działa. Szacuneczek za tego bota. Szczerze? Wątpiłem, że będzie działać, ale mnie pozytywnie zaskoczyłeś xD

Opublikowano

to jest keylogger musiał ogarnąć to dobrze bo antywiry nic nie wykrywają sam robiłem skany virustotalem a hacka dostałem. A pobierałem tylko to i tylko na tibijce dostałem.

CAM Z TIBIJKA.NET DO WGLĄDU

TUTAJ GO UŻYWAŁEM https://ufile.io/36a82

SCAN https://www.virustotal.com/pl/file/4b82e09e9bd732988819dc787580901f1c997e1c31e3ebf90a8660cf55165264/analysis/1482910337/

TUTAJ JUŻ JEST HACK  https://ufile.io/857d2

SCAN https://www.virustotal.com/pl/file/4bf3c5ffb71a22ee0b8536dc04e36f90e709d6c93c67cd9fa2b4c4a97482ced8/analysis/1482909941/

Możecie wierzyć czy nie najwyżej sami się przekonacie Pozdrawiam

Kolega też dostał jak mu to podesłałem :)

@B

Jeszcze autor jest tak głupi że zapomniał wysłać parcela z eq to wolał wyrzucić do wody. I połasił się na 2k.

Opublikowano

Nie wykrywa keyloggera z prostego powodu bo to nie jest keylogger.
Jest to podobne gówno którym sobie można zaśmiecić komputer ale jednak się róźni i jest nie wykrywalne z prostego powodu.
Jest to memory scanner który sprawdza wasze passy w pamięci klienta i wysyła je do sqla autora(na poważnie od kiedy boty mają plik libmysql.dll to nawet sensu nie ma).
Parę dowodów:
pobieranie passów i stanu gry:
KuD4TQw.jpg
wysyłanie ich do autora "bota":
vcbFuGd.jpg

Opublikowano

Nie wykrywa keyloggera z prostego powodu bo to nie jest keylogger.

Jest to podobne g****o którym sobie można zaśmiecić komputer

Dobrze, że sprawdzałem na VirtualBoxie, innym też polecam na przyszłość, nie wiadomo co jest właśnie w takich "botach".

Tutaj macie czystego helpera, który oferuje to samo.

http://www.mpcforum.pl/topic/1593042-Tibijka-Helper

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...