Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik twojego serwera team speak 3

Elevate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie chciałbym zaoferować swoją osobę na stanowisko technika twojego serwera team speak 3.

Moje doświadczenie

• Tworzenie, usuwanie, edycja kanałów oraz ich permisji
  • Tworzenie, usuwanie, edytowanie i manipulowanie grupami + permisjami na serwerze team speak 3
  • Instalowanie, konfigurowanie, edytowanie i manipulowanie wszelkiego rodzaju skryptami, dodatkami czy też botami.
  • Tworzenie bezpiecznych grup administracyjnych jak i zwykłych.
  • Obsługa serwerów dedykowanych czy też wirtualnych prywatnych serwerów.
  • Instalacja serwera team speak 3 na maszynie dedykowanej / wirtualnym prywatnym serwerze
  • Zabezpieczenie serwera przed włamami (nie mylić z atakami dos,ddos,stress)
  • Doświadczenie z oprogramowaniami takimi jak linux, windows server, rasberry.
  • Dojrzałość oraz profesjonalne podejście do prowadzenia serwera, sprawny mikrofon oraz ogromna aktywność.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej zapraszam do napisania prywatnej wiadomości, tak porozmawiamy dalej na temat twoich planów ew. obgadamy na team speak 3 czy też gadu gadu.

Pozdrawiam,

The Shy.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Nie polecam straszy DDosami ;)

A i tak gówno umie xD

Dowody kumplu.... Dowody.

Umie dużo, ale jest troszkę taki " Łobuz " ktoś nie zachęci się do pracy to on rezygnuje. Nie chciał mi oddać " Serwer admina " na TS3 ;)

Brak twojej umiejętności w obsłudze vpsa czy też dedyka to już nie mój problem. "Oddać Ci serwer admina" Jak już mówiłem, nie jestem do tego zobowiązany tylko dlatego że ty mnie o to prosisz, naucz się prostej obsługi ssh i sam sobie go dodaj, ja mam swoje sprawy. Co do tej rezygnacji, chyba jasno napisałem, nie mam zamiaru co 2 dni robić od nowa tsa tylko dlatego że twoja administracja robi Cię w chu*a.

REF; AKTUALNE

i do graphics design

Opublikowano

opisales bardziej swoje umiejetnosci nie doswiadczenie, po tych odpowiedziach z ddosami i zabraniem rangi smiesznie to wyglada.

W tym dziale(teamspeak) widze ciebie pierwszy raz i pierwsze wrazenie to ze jestes czlowiekiem wybuchowym :/. 

To jest moja opinia nie wiem ile potrafisz ale po tym co przeczytalem nie wiem czy bym wspolpracowal z toba :/.

Opublikowano

Powiem szczerze, jakoś nie powalasz.

Portfolio porządnego - żadnego.

Ludzi którzy potwierdzą Twoją dobrą pracę - bardzo mało sądząc po tym temacie.

Wkład i wypowiedzi w tym dziale - rzadki / nie istnieją.

Wybuchowość - widać, każdy sam oceni.

Traktowanie klienta - słabe, tu cytat:

Brak twojej umiejętności w obsłudze vpsa czy też dedyka to już nie mój problem. "Oddać Ci serwer admina" Jak już mówiłem, nie jestem do tego zobowiązany tylko dlatego że ty mnie o to prosisz, naucz się prostej obsługi ssh i sam sobie go dodaj, ja mam swoje sprawy. 

"Nie mój problem". - Hmm no cóż jako Technik któremu faktycznie zależy wytłumaczył byś cebulandi co i jak ma zrobić a nie.

Plus, to co opisałeś to nie jest żadne "Doświadczenie" - to co ty opisałeś to tylko Twoja oferta. Dalej nie wiemy od ilu lat to robisz, w jakich projektach pomagałeś / brałeś udział lub czym się aktualnie zajmujesz.

Polecałbym sprawdzić znaczenie niektórych słów w słowniku a pózniejsze korzystanie z nich.

Taką promocją swojej osoby to byś mnie nie zachęcił do kupna butelki wody na pustyni :)

(żeby nie było nigdy z nim nie pracowałem, oceniam tylko po tym co tu widzę)

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

opisales bardziej swoje umiejetnosci nie doswiadczenie, po tych odpowiedziach z ddosami i zabraniem rangi smiesznie to wyglada.

W tym dziale(teamspeak) widze ciebie pierwszy raz i pierwsze wrazenie to ze jestes czlowiekiem wybuchowym :/. 

To jest moja opinia nie wiem ile potrafisz ale po tym co przeczytalem nie wiem czy bym wspolpracowal z toba :/.

Powiem szczerze, jakoś nie powalasz.

Portfolio porządnego - żadnego.

Ludzi którzy potwierdzą Twoją dobrą pracę - bardzo mało sądząc po tym temacie.

Wkład i wypowiedzi w tym dziale - rzadki / nie istnieją.

Wybuchowość - widać, każdy sam oceni.

Traktowanie klienta - słabe, tu cytat:

Brak twojej umiejętności w obsłudze vpsa czy też dedyka to już nie mój problem. "Oddać Ci serwer admina" Jak już mówiłem, nie jestem do tego zobowiązany tylko dlatego że ty mnie o to prosisz, naucz się prostej obsługi ssh i sam sobie go dodaj, ja mam swoje sprawy. 

"Nie mój problem". - Hmm no cóż jako Technik któremu faktycznie zależy wytłumaczył byś cebulandi co i jak ma zrobić a nie.

Plus, to co opisałeś to nie jest żadne "Doświadczenie" - to co ty opisałeś to tylko Twoja oferta. Dalej nie wiemy od ilu lat to robisz, w jakich projektach pomagałeś / brałeś udział lub czym się aktualnie zajmujesz.

Polecałbym sprawdzić znaczenie niektórych słów w słowniku a pózniejsze korzystanie z nich.

Taką promocją swojej osoby to byś mnie nie zachęcił do kupna butelki wody na pustyni :)

(żeby nie było nigdy z nim nie pracowałem, oceniam tylko po tym co tu widzę)

Pozdrawiam

Traktowanie klienta - słabe

Jak ja kocham wypowiedzi ludzi którzy kompletnie nie mają pojęcia o zaistniałem sytuacji i komentują ze swoich obserwacji na mpcforum. Rozjaśniając; zakończyłem współpracę z tym użytkownikiem i zwrócenie mu jakichkolwiek rang nie było moim obowiązkiem, straciłem czas robiąc team speak 3, bo jego administracja była tak "zaufana" że usunęła mu wszystkie pliki ts3, poczym dowiaduję się, że jednak jeszcze jeden reinstall będzie, bo ma on pozwolenie na "Kopiowanie innego ts3" ~ Przepraszam bardzo, ale to nie ja jestem tu wybuchowy, tylko sam "klient"

Cxb5pKb.png

"Nie mój problem". - Hmm no cóż jako Technik któremu faktycznie zależy wytłumaczył byś cebulandi co i jak ma zrobić a nie.

Niekoniecznie mi zależy. Zależy mi na odpowiedniej osobie z którą mogę zawrzeć współpracę, nie będę lizał za przeproszeniem dup**a pierwszej lepszej osobie która do mnie napisze, przepraszam, lecz taki już jestem. Google istnieje, i wpisać frazę "jak nadać querego na vps" nie jest problemem w dzisiejszych czasach.

lus, to co opisałeś to nie jest żadne "Doświadczenie" - to co ty opisałeś to tylko Twoja oferta. Dalej nie wiemy od ilu lat to robisz, w jakich projektach pomagałeś / brałeś udział lub czym się aktualnie zajmujesz.

Cytując Słownik języka Polskiego

doświadczenie
1. «ogół wiadomości i umiejętności zdobytych na podstawie obserwacji i własnych przeżyć»

Oferuję swoją osobę jako technik, przedstawiając to co potrafię wykonać na serwerze team speak 3, czyli wszystkiego na jakiś sposób musiałem się nauczyć prawda? A to nazywamy jak? DOŚWIADCZENIEM.

A tutaj znaczenie słowa "Oferta"

oferta – jeden ze sposobów zawarcia umowy, polegający na złożeniu przez oferenta oświadczenia woli drugiej stronie, zwanej tradycyjnie oblatem.

Wyedukujcie się ludzie zanim zaczniecie kogoś krytykować, proszę was...

i do graphics design

Opublikowano

Co do sytuacji która zaistniała, to ciężko było opisać odrazu zamiast potem na mnie dup* spinać gdzie ja nic do tej sytuacji nie miałem wspólnego? xD

Nie oczekuj że ja sie będe czegokolwiek domyślał - jeśli nie jest napisane, ja uznaje że nie istnieje/nie ma miejsca. Jako osoba składająca ofertę na tym właśnie powinno Ci zależeć -żebym nie musiał się domyślać a wszystko widział czarno na białym.

Krytykę też trzeba umieć przyjąć a patrząc tutaj nohoho chyba z tym masz problem.

Tak czy siak powodzenia. Rozpisałbym sie dalej ale juz i tak za dużo czasu zmarnowałem na ten post.

W razie silnej chęci z Twojej strony do kontynuowania, zapraszam na pw.

Nie pozdrawiam i nie polecam :)

To nie spam ani obrażanie - tylko bronię swojego punktu widzenia, bo widze że tutaj macie tendencje to ciągłych ostrzeżen jak ktoś napiszę co myśli xD

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...