Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

! [GM]Evans Na Twój Serwer !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cd24774daaff1.png

e79f57cf036e2.png

Cześć !

Jestem Adrian.Mam 22 lata,pochodzę z łodzi.Skończyłem techników nr 9 również w łodzi. Prowadzę swoją działalność,czyli otworzyłem 2 lata temu sklep z częściami do komputerów karty graficzne,procesory itp .. W pracy jestem przez cały tydzień od 6 do 16.Czasu wolnego może wydawać się dużo ale jednak tak nie jest. Wieczorkiem zawsze znajdę czas na Metina.Nie lubię się rozpisywać jeżeli trzeba więcej powiem na Ts :) 

aaa961a1a6a69.png

1. Jestem spokojny i opanowany lecz nie brakuje mi poczucia humoru :)  .
  2. Potrafię pracować w grupie.
  3. Pomagam zawsze każdemu,nie ma wyjątków.
  4. Miałem mały staż bycia GM na serwerze hamachi.
  5. Jestem rzetelny i uczciwy.
  6. Najważniejsze: Dysponuje dużą ilością czasu w nocy od np 24 do 5 rano..Co dziennie albo co dwa dni .(Muszę kiedyś spać).

49be3ba65225b.png

1. Mało czasu w dzień (jak się znajdzie czas wolny to na pewno wbije na serwer/tsa)

4d17705f5ca0f.png

Nie byłem jeszcze Gm'em na żadnym poważnym serwerze.Posiadam dużo czasu w nocy.Za pomoc na serwerze nie oczekuję żadnego wyróżnienia w postaci PLN czy też SM.. Robię to tylko dla zabawy i chcę dobrze wykorzystać dużo wolnego czasu :) .Oczywiście posiadam Ts/Mikrofon. W metina gram od 2009 roku.Jeżeli jest ktoś zainteresowany i potrzebuje więcej informacji odnośnie mnie mogę podać prywatnego FB.

KONTAKT NA FORUM POPRZEZ PW 

Pozrawiam EVANS

Aniela Bogusz [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...