Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy M2Bob na tydzień

Challenjour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy już było info, ale jakoś na wierzchu nie widzę, więc daje info bo może ktoś skorzysta z okazji.

Od dzisiaj do 1 stycznia M2bob premium jest za free! Z tego co wiem działa on nawet  na Vesterisie, więc spory zarobek przez tydzień możecie osiągnąć.

Info : https://m2bob-forum.net/index.php/Thread/36835-Merry-Christmas-and-a-Happy-New-Year-M2bob-Giveaway-free-Premium/?postID=192288#post192288

2. Free Premium

We can´t get enough of the party!
M2bob will be free of charge between 24.12.2016 and 1.1.2017.
If you already have Premium you will get these days reimbursed.

Tutaj macie linka do bota. Musicie mieć konto : http://m2bob.net/?s=h

Opublikowano

Widocznie źle nazwe przepisujesz. Bo generalnie M2Bob pobiera nazwy i ID z itemproto danego serwera. Czasem sie zdarza, że nie wczytuje tych ID i trzeba od nowa odpalić bota.

Opublikowano

Eh czyli tylko ja nie umiem tego odpalić bo mi wyskakuje błąd :/

Czasami jest problem z niektórymi serwerami i wtedy trzeba gdzieś na ich forum napisać o dodanie kompatybilności z danym serwerem. I musi 5 osób to poprzeć. A te wszystkie osoby muszą mieć premium.

Opublikowano

edit: chodzi

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

To wina po twojej stronie. Bo u mnie zarowno na kompie jak i na telefonie (oddzielny internet) dziala bez zarzutow.

Nie wydaje mi się żeby wina leżała tylko i wyłącznie po mojej stronie. Znajomemu też ona nie działa.

@Challenjour

Opublikowano

Działa Wam na Fenekrze?

Bo mi wywala błąd, że nie kompatybilne.

Być może nie zaktualizowali jeszcze tego serwera w M2bobie, trzeba gdzieś napisać do nich i wtedy to zrobią.

­

Opublikowano

Samia - nie działa :v

Tak jak wspomniałem, należy napisać na ich forum z prośbą o aktualizację.

Jeśli wypowie się tam także kilka osób to wezmą to pod uwagę.

­

Opublikowano

Jak chcę wejśc na storne m2bob.net "Ta witryna jest nie osiągalna Nie udało się znaleźć serwera DNS".

Ktoś coś pomoże?:P

Opublikowano

Jak chcę wejśc na storne m2bob.net "Ta witryna jest nie osiągalna Nie udało się znaleźć serwera DNS".

Ktoś coś pomoże?:P

Zapewne jesteś graczem pandory?

Spróbuj wejść w jN2Qhl0.png, po czym wpisać:

ipconfig /flushdns

Po pomyślnie wykonanej operacji powinno wyskoczyć to:

s0qpkmE.png

Sprawdź teraz.

­

Opublikowano

dla tych co strona nie działa

W eksploatorze windows wejdz w C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ i usun albo edytuj plik hosts

Opublikowano

Skończyło się darmowe premium ;/

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...