Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Formułka na życzenia wygilijne

ZeeNooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakieś formułki do składania życzeń w wigilie tak żeby każdemu je mówić? Nie potrafię składać życzeń i nie nawidzę świat z tego powodu. Jakaś taka prosta ale nie do końca.

Opublikowano

Co ty kurwa na mnie nagadales ? Jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wpierdalaj w nieswoje sprawy. Wiedzialem, ze taki jestes. Przychodze do sw. Mikolaja a on mi mowi ze ktos mnie podkablowal ze bylem niegrzeczny . Nowe wiaderko i lopatka poszly sie jebac. Jedno tylko mnie cieszy ze ty tez gowno dostaniesz, bo tez cie podjebalem , a tak to moglismy sie wymieniac zabawkami ...

Wesolych swiat

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

O nieeee, żeby pytać na forum jak składać życzenia xDDD  Na przyszły rok sobie zapisz "nawzajem" nie ważne co życzą, to uniwersalna formułka! Podam przykład:

- Synek życzę Ci super dziewczyny, dużo dzieci i żebyś w końcu zmądrzał

- Nawzajem

Myślę że pomogłem. 

Wysłane z mojego fortu poduszek na końcu pokoju.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Co ty k***a na mnie nagadales ? Jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wpierdalaj w nieswoje sprawy. Wiedzialem, ze taki jestes. Przychodze do sw. Mikolaja a on mi mowi ze ktos mnie podkablowal ze bylem niegrzeczny . Nowe wiaderko i lopatka poszly sie jebac. Jedno tylko mnie cieszy ze ty tez gowno dostaniesz, bo tez cie podjebalem , a tak to moglismy sie wymieniac zabawkami ...

Wesolych swiat

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Hihihi

O nieeee, żeby pytać na forum jak składać życzenia xDDD  Na przyszły rok sobie zapisz "nawzajem" nie ważne co życzą, to uniwersalna formułka! Podam przykład:

- Synek życzę Ci super dziewczyny, dużo dzieci i żebyś w końcu zmądrzał

- Nawzajem

Myślę że pomogłem. 

Wysłane z mojego fortu poduszek na końcu pokoju.

Huhuhuh

Nie wiem, nie potrafię i tak to działa ;]

Opublikowano

Do czego to doszło. xD

A nie jest prościej zwyczajnie powiedzieć coś od siebie? Chyba problemem to nie jest. Życzyć możesz wiele - w zależności od tego, w jakiej sytuacji się dana osoba znajduje. Zdrowia, szczęścia, pieniędzy, dobrych ocen, radości, braku zmartwień, pomyślności w dążeniu do celu, spełnienia marzeń, powodzenia w szkole, pracy, ogólnie wszystkiego dobrego. xD

PS. A życzenia wcale jakieś piękne nie muszą być - najważniejsze, że szczere i od serca. ;)

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...