Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry do pogrania w lobby

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuję jakichś gierek do pogrania sobie w lobby, coś krótkiego, najlepiej zręcznościówka dla rozgrzewki, żeby można było w każdym momencie wyłączyć. Osu odpada, próbowałem i nie jest to dla mnie.

Opublikowano

Slither jest grą bardziej 4fun, a jak wspomniałem szukam czegoś do rozgrzania się przed grą. :)

Z tego co widzę geometry dash spoko jest, także chyba pobiorę. Otwarty dalej na kolejne propozycje.

Opublikowano

@Up

Może osu?

Osu poleca bardzo dużo osób bo wpływa to na ruch ręką, co za tym idzie na zwinność i szybkość reakcji. Również polecam OSU.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To zależy na ile twój komputer ci pozwala, w moim przypadku jest tak ze na gtx 970 dużo mogę porobić, i ja podczas czekania na grę uruchomię sobie terrarie a czasem nawet i csgo w okienku gram, czy to na arence online czy tam na offline map trening.

Ale do zręcznościówki może, polecił bym mobile legend na fona, tam gra to 10-15 min i można wychodzić bez problemu :) > albo minecraft 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Aktualnie gram w color switcha, fajna gra, co do komputera, pociągnie wszystko, nie ma co się martwić. Jestem otwarty na inne propozycje. :)

Opublikowano

Aktualnie gram w color switcha, fajna gra, co do komputera, pociągnie wszystko, nie ma co się martwić. Jestem otwarty na inne propozycje. :)

Agar.io :D

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...