Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[sPONSOR] [H12] HOMER12 Znowu Sponsoruje Dobre Projekty

Zanim przejdziesz do kontaktu ze mną, zapoznaj się z całym wątkiem. Umiejętność czytania ze zrozumieniem jest jedną z ważniejszych rzeczy przy współpracy.

Jak to działa?

W wielkim skrócie jest to program, polegający na pomocy w realizacji dobrych projektów serwerów minecraft. Celuje wyłącznie w dobre projekty, autorskie rozwiązania oraz rzeczy, które w miarę możliwości mogą mi się zwrócić, a nawet opłacić. Dzięki mojej pomocy finansowej (definiowanej w punkcie niżej) właśnie Ty masz szansę na zrealizowanie swojej wizji idealnego serwera minecraft. Oczekuję serwerów dla społeczności, czyli publiczne gdzie każdy może wejść, zagrać i cieszyć się rozgrywką, najlepiej w stylu jakim nie znajdziemy nigdzie indziej.

Jakie są wymagania początkowe?

Jako inwestor oczekuje dużego i rozwiniętego planu wysłanego do mnie po przez prywatną wiadomość oraz na email. Chciałbym abyś miał/miała już gotową ekipę serwerową oraz co najmniej zarys serwera, który możesz mi pokazać. Dodatkowo oczekuję znajomości języka polskiego, nieposzlakowanej opinii oraz celowałbym w projekty osób w wieku ponad 13 lat.

Co daje od siebie?

W zależności od projektu i zapotrzebowania pamięci kupuje dla ekipy serwerowej usługę [VPS] od hostingu https://lvlup.pro/ oraz hosting www. Jeśli początek projektu przypadnie mi do gustu możemy także kupić domenę, natomiast myślę, że to już jest w gestii właściciela.

Reklamy serwera są w gestii właściciela serwera, także jeśli myślisz, że bez żadnego wkładu własnego uda Ci się wystartować serwer, lepiej nie marnuj mojego czasu J.

Proces nawiązywania współpracy

Jeśli pomysł mi się nie spodoba lub nie trafi w mój cel, poinformuje Cię o tym. To nic osobistego, jak wyżej pisałem celuje wyłącznie w z*********e autorskie pomysły. Zgodnie z ustaloną wewnętrzną polityką nie napiszę bezpośredniego powodu takiej decyzji. Taka decyzja jest ostateczna i nie podlega dodatkowej dyskusji.

Jeśli projekt uznam za fajny lub trafi w to co celuje z pewnością odpiszę Ci na Twoją wiadomość oraz zaproponuje/dostosuje się do warunków współpracy, które razem ustalimy.

Ważne! Jak zacząć: Jeśli uważasz, że twój projekt jest warty uwagi stwórz wiadomość prywatną i opisz swój projekt. Kopię tej wiadomości prywatnej wyślij na [email protected] z dopiskiem w temacie [MPC]. W twoim podaniu powinny znaleźć się szczegółowe informacje:

·        Opisujące twój pomysł/projekt na serwer minecraft na wersje 1.11.2 i stan faktyczny prac, które są do wykonania.

·        Opisujące twoją ekipę serwerową, pomysł na reklamę oraz na zdobywanie funduszy na utrzymanie serwera w przyszłości.

·        Informujące o Twoich za potrzebowaniach związanych z projektem; opisujące Twoje wymagania względem sponsora.

·        Co możesz zaoferować w zamian za sponsoring tego projektu. Jaka jest korzyść sponsora.

·        Każda inna informacja na temat tego projektu również ma wpływ na decyzje.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam, po przeczytaniu wszystkiego widać, że typo ogarnia, i nie jest kidem jak to zazwyczaj bywa w świecie minecraft.

Opublikowano

Polecam, po przeczytaniu wszystkiego widać, że typo ogarnia, i nie jest kidem jak to zazwyczaj bywa w świecie minecraft.

Dziękujemy za opinię.

Zapraszamy cały czas do kontaktu.

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam . a dlaczego ? sponsorujesz tylko vpsa ? przy konkurencji pierdolnie to i nie będzie tego . Tylko vpsa za grosze zasponsorujesz a reklama więcej kosztuje niż vps ten twój który oferujesz ... i szukasz nie wiadomo kogo pewnie jeszcze wszystko na ciebie , zarobki na ciebie z 60 wezniesz dla siebie jak nie więcej za samego vpsa - śmiech na sali ... :D 

Opublikowano

Nie polecam . a dlaczego ? sponsorujesz tylko vpsa ? przy konkurencji pierdolnie to i nie będzie tego . Tylko vpsa za grosze zasponsorujesz a reklama więcej kosztuje niż vps ten twój który oferujesz ... i szukasz nie wiadomo kogo pewnie jeszcze wszystko na ciebie , zarobki na ciebie z 60 wezniesz dla siebie jak nie więcej za samego vpsa - śmiech na sali ... :D

Witaj @LosSantos ,

nie pisałeś do mnie maila prawda? (Coś Cię nie kojarze ? ) 

Jeśli uważnie przeczytałeś wątek dobrze wiesz jakie są zasady współpracy.

Dwa - zasady współpracy są ustalone przez obydwie strony drogą mailową.

Trzy - o jakich zarobkach mówisz, wydaje mi się, że pomyliły się koledze wątki...

W tym nie pisałem absolutnie nic o moich zarobkach, sponsoruje serwery bo stać mnie na to :) i chcę postawić na dobre projekty.

Proszę Cię, byś poparł swoją opinię zrzutem ekranu z naszej korespondencji. O ile takowa istniała.

Dziękuję za niczym nie potwierdzoną i nie sprawdzoną opinię :)

Miłego dnia.

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Opublikowano

Witaj @LosSantos ,

Trzy - o jakich zarobkach mówisz, wydaje mi się, że pomyliły się koledze wątki...

W tym nie pisałem absolutnie nic o moich zarobkach, sponsoruje serwery bo stać mnie na to :) i chcę postawić na dobre projekty.

Proszę Cię, byś poparł swoją opinię zrzutem ekranu z naszej korespondencji. O ile takowa istniała.

Miłego dnia.

sponsorujesz dobre serwery? bo cię stać na to ? a cie nie stać na reklame ? -,- 

pewnie dostajesz masz wspolprace jakas z lvl'upem gdzie masz vps'y bądz dedyki ( w co wątpie ) 

więc nie wmawiaj ze cie stać na sponsorowanie dobrych serwerów skoro cię nie stać na reklame. -,-

Opublikowano

Witaj @LosSantos ,

Miłego dnia.

sponsorujesz dobre serwery? bo cię stać na to ? a cie nie stać na reklame ? -,-

pewnie dostajesz masz wspolprace jakas z lvl'upem gdzie masz vps'y bądz dedyki ( w co wątpie )

więc nie wmawiaj ze cie stać na sponsorowanie dobrych serwerów skoro cię nie stać na reklame. -,-

Człowieku, o co ty się tak prujesz bo nie rozumiem ?

Ja wiem na jakim forum jestem, ale takiego obrzydliwego wpisu dawno nie widziałem.

Oferta jest dla ludzi, którzy dadzą radę z tym, że z mojej strony otrzymają tylko takie wsparcie.

Zauważ, że z każdym projektem piszemy inaczej, podchodzimy do każdego projektu indywidualnie...

Jako, że jestem wielkim przeciwnikiem tego wielkiego raka, który tutaj się propaguje przenieś dyskutuję na PM. Ja kończę tę jakże zacną dyskujsje życząc wszystkim miłego weekendu.

Pozdrawiam

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Opublikowano

przykro mi, niestety bez gwarantowanej z pana strony reklamy dla nowo powstałego serwera nie wyobrażam sobie naszej współpracy.

w razie zmiany warunków, proszę

• zadeklarować kwotę którą może pan przeznaczyć na reklamę ( fb, mclisty, youtuberów i inne.. )
  • poinformować mnie o zmianach w warunkach ( preferuję pw lub discord )

dziękuję.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...