Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] ThunderShop - sklep minecraft

CatHard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2574814825125591482591.png

Witam, przedstawiam wam mój projekt sklepu dla serwerów minecraft.

Sklep obsługuje nieskończenie wiele serwerów, dużą ilość płatności np. profitsms, dotpay, homepay, płatnosci online...

Aplikacja posiada system szablonów więc teraz tworzenie własnych szablonów nie powinno sprawić nikomu problemów. Przy zakupie dostajemy jeden szablon z kilkoma wersjami graficznymi np. dirt, wooden, nether. Styl ustawiamy w panelu administratora.

Do każdego zakupionego sklepu zostaje przypisana licencja. Licencje możemy wykupić na min. 30 dni. Istnieją 3 typy licencji a mianowicie: Standard, Pro, Extended.

Podstawowa wersja "Standard" posiada wszystkie opcje oraz do jeden zmiany w kodzie według uznania klienta, licencja typu "Pro" posiada wszystkie opcje oraz do trzech zmian w kodzie według uznania klienta, licencja typu "Extended" posiada wszystkie opcje oraz do 7 zmian w kodzie według uznania klienta. Ceny nie zostały jeszcze ustalone(nie kierujcie sie tym co napisałem w sliderze) ale myślę że nie bedzie to koszt wiekszy niż 50zł za licencje typu "Extended".

Może koniec gadania...

Strona główna:  Click

Sklep: Click

Panel Administratora: ..w trakcie modernizacji...

Aplikacja nie jest w 100% skończona, progress szacuję na ~60% więc produkt końcowy może różnić się od obecnej wersji.

Jeśli macie opinie lub sugestie to śmiało piszcie. Twórcza krytyka również mile widziana.

PS. Jeśli jesteś tutaj tylko po to aby hejtować mój projekt i promować swój to daruj sobie ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem tak:

1. Wygląd widać że pobrany css: MagicCraft,
  2. Ostatnie zakupy: "Więcej..." nie potrzebne,
  3. Wsparcie widzę tylko dla ProfitSMS. Polecam dodać jeszcze MicroSMS gdyż posiada publiczne api które wystarczy podłączyć + api PSC

Strona jak najbardziej okej lecz styl. Zmień

Użyj bootstrapa albo innego css'a ale nie kradnij!

@Edit

Za jakąś małą opłatę mogę ci zrobić styl typu: FLAT na podstawie bootstrap'a.

CWeKkdQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...