Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][SkyBlock] HighBlock

MagisterMagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1575814759291261387566.jpeg

IP: HighBlock.eu

Tryb: SkyBlock

Wersja: 1.7-1.8

Potwory: Tak

PvP: Nether/End

FanPage:

www.facebook.com/highblock

2811914759291261387566.jpeg

Na serwerze spotkacie takie rzeczy jak:

*Drop:

Kamien/Bruk

Na drop działa fortunka.

*Plecak

Plecak który możemy zdobyć z eventów lub kupić w sklepie sms.

Komenda /plecak

*Sklep

Aby ułatwić handel wszystkim graczom dodaliśmy sklep w gui. Każdy gracz może dodawać/usuwać oraz kupować przedmioty ze sklepu. Komenda /sklep

*Spawner

Na serwerze można zmienić potwora w spawnerze klikając na niego prawym, lecz pamiętajmy, że to kosztuje.

*Stoniarki

Na serwerze spotkacie stoniarki.

*Komendy

Większość komend na serwerze została spolszczona w tym komendy wysp.

*JackPot

Po wpłaceniu pieniędzy do puli przez minimum 2 graczy rozpoczyna się 10 minutowe odliczanie. Osoba która wpłaci najwięcej monet ma największa szanse na wygraną. Wszystko jest ładnie pokazane ile my wpłaciliśmy monet, ile monet jest w puli, ile pozostało czasu oraz ile mamy procent na wygraną.  Komenda /jackpot

*Zagadkowe Skrzynie

Z tych ciekawych skrzyń możemy zdobyć cenne przedmioty w tym rangę Vip/SuperVip.

9046314759291261387566.jpeg

7205714825163371387566.png

3816314825163371387566.png

9561114825163371387566.png

Gość Marichcje
Opublikowano

Hmm podoba mi się prostota prezentacji, jak i serwera.  

Polecam :)

Opublikowano

Niestety muszę stwierdzić że jest to najprostszy serwer Sky-Block na jakim grałem, a gram już ponad 4 lata. Próbowałem doszukać się jakiś plusów, ale jedyne za co mogę dać plusa to ... samo zrobienie serwera . Dalej już same minusy : 3 dni grania i mam wszystko co można mieć , ekonomia na śmiesznym poziomie- wszystko mozesz kupić i sprzedać , drop bardzo duży , dropi wszystko co się możliwe, administrator co chwile robi event, bez wysiłku wygrałem 3 pod rząd, wulgarny język z przyzwoleniem administratora, serwer nastawiony na sprzedaż VIP-ów, za nic mający zwykłych graczy. Zero zasad uczciwej rywalizacji- gracz czołowej baltop , wprost powiedział że dostał od admina za nic 100000 $. Ponadto serwer niemiłosiernie laguje, co pozwala na bugowanie większości itemów. Pomimo szczerych chęci ,odradzam serwer do dłuższej gry. 

Opublikowano

Niestety muszę stwierdzić że jest to najprostszy serwer Sky-Block na jakim grałem, a gram już ponad 4 lata. Próbowałem doszukać się jakiś plusów, ale jedyne za co mogę dać plusa to ... samo zrobienie serwera . Dalej już same minusy : 3 dni grania i mam wszystko co można mieć , ekonomia na śmiesznym poziomie- wszystko mozesz kupić i sprzedać , drop bardzo duży , dropi wszystko co się możliwe, administrator co chwile robi event, bez wysiłku wygrałem 3 pod rząd, wulgarny język z przyzwoleniem administratora, serwer nastawiony na sprzedaż VIP-ów, za nic mający zwykłych graczy. Zero zasad uczciwej rywalizacji- gracz czołowej baltop , wprost powiedział że dostał od admina za nic 100000 $. Ponadto serwer niemiłosiernie laguje, co pozwala na bugowanie większości itemów. Pomimo szczerych chęci ,odradzam serwer do dłuższej gry. 

Hahahah teraz to mnie rozbawiłeś daj ss'y jak gracz Ci napisał, że dostał 100000$ dolarów serwer wgl nie laguję drop wcale nie jest taki duży skoro tak krytykujesz serwer to grałeś na nim, aż 3 dni? Do tego na pw piszesz od mnie w sprawie sponsoringu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...