Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej wersji robić teraz serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dominik148
Opublikowano

Fiadomo ze 1.7-1.8 bo jest duszo aótorskih plóginóf itp.

A tak serio to 1.9+.

Opublikowano

Najlepiej na 1.7. Najwięcej graczy i serverów. Na nowsze wersje jest jeszcze za wcześnie, bo nikt na nich nie gra.

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Gość dominik148
Opublikowano

Najlepiej na 1.7. Najwięcej graczy i serverów. Na nowsze wersje jest jeszcze za wcześnie, bo nikt na nich nie gra.

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Ku*wa wyjdź..

Nikt nie gra na 1.9+ bo nie ma na tą wersje POLSKICH serwerów...

Za wcześnie?

Na co kur*wa za wcześnie?!?111

Wersja 1.9 wyszła jakoś w kwietniu...

Idz k***a gdzieś indziej pisać te "A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona."

Opublikowano

Nie zgodzę się z moim przedmówcą. tj. @PabloTL

Na obecną chwilę to tylko 1.10 albo 1.11.

Im więcej na tych wersjach będzie serwerów, tym więcej graczy będzie robiło update.

1.7.2 jest już przestarzałe - ma grubo ponad 2 lata.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Gorąco polecam 1.9+!

Stare wersje... szkoda gadać ;d.

Trzeba robić aktualizacje, a nie only 1.7

...

Opublikowano

Najlepiej na najnowszej, jest tego wiele plusów, gracze poprostu wolą nowości na serwerze które wprowadził mojang, używanie nowych przedmiotów na multi z innymi graczami.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

1.11 ;) Jak byś chciał możemy się dogadać, mam bardzo ciekawe pliki serwerowe :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

@PabloTL ty taki śmieszny jesteś że nie wiem czy płakać.

Jedyna słuszna i polecana wersja serwera to 1.11, brak błędów, pełne wsparcie od mojangu/spigota. Jeśli masz problem z znalezieniem jakiegoś pluginu na wersje 1.11 zapraszam do mojej sygnatury.

Edit: @Czaromirus kolejny? Dlaczego chcesz robić serwer na 1.10 i dodawać wsparcie wsteczne? To jest bez sensu. 1.7 to śmieć z którego nie powinno się korzystać. Tyle w temacie.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Musicie zacząć iść do góry i pierwsi zaczynać robić kroki do przodu, by osiągnąć sukces.

Nie można tworzyć serwera na wersje 1.7,1.8 a nawet 1.9...

Tylko najnowsza 1.11.2 !

Jeśli to wprowadzisz stworzysz naprawdę coś dobrego.

Kibicuje każdemu serwerowi 1.11.2 ! Twórzcie na tą wersję!

Powodzenia

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Gość Marichcje
Opublikowano

1.9-1.10 według mnie.

Graczy ogarnięta ilość, możliwości fajne :)

Opublikowano

polecam 1.7x - 1.8x ponieważ sporo osób jeszcze tam gra ,aczkolwiek też jestem za 1.10+ ale jak niema serwerów i ludzi który napiszą pluginy na tą wersje to bezsensu.

Opublikowano

To, że mówicie, że wielu gra jeszcze na 1.7 jest smutne. Wiecie czemu, nie ? Bo ludzie, którzy nie przejdą na nowszą wersję, bo wolą starą są słabi. Taka moja opinia. Ale są też niedojrzali i mogą tego nie zrozumieć. Znajdzie się grupa pseudo mądrych cwaniaków, którzy nie wejdą do ciebie na serwer tylko dlatego, że jest on na 1.11 (jakkolwiek nie byłby dobry). Więc wiesz, to trudny temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...