Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena CS 1.6

Piotr86PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jest obecnie przecena na CS 1.6, więc się pytam czy warto kupić. Coraz więcej osób gra w CS GO i nie wiem czy opłaca się kupić. A do tego nie można kupić CS 1.6 oddzielnie tylko z CS CZ (Chyba że to tylko u mnie ale to nie możliwe) i dlatego się pytam czy warto kupić.

Proszę o podanie zalet i wad tego zakupu.

Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt

Piotr86PL

Opublikowano

bez sensu, przeciez mozesz pobrac nonsteama, to to samo co na steamie.. pozatym ta gra ma juz swoje lata.. i nie jest juz wspierana

polecam zakup GO jesli nie masz

Opublikowano

Nie słuchaj UP /\ 

W 1.6 odziwo gra sporo osób i są otwierane nowe serwerownie, jeśli chcesz troszeczkę na poważnie grać w 1.6 jak jakieś amatorskie ligi,allplay czy cuś też powstają, nawet jeśli byś chciał pograć głupie mix'y to ludzie są źle nastawieni do ns wiadomo kojarzą od razu z czitem. Jeśli startujesz o admina steam w 95% obowiązkowy, jest wiele argumentów potwierdzających to,że opłaca się kupić. A jeśli promocja się skończy na allegro masz za 10zł cd-key to nie majątek :)

Opublikowano

JEST około 4000 tysięcy serwerów  

WARTO POGRAĆ w 1.6 BO TO fajna gra 

Opublikowano

Polecam kupic cs 1.6. CS:GO od dluzszego czasu schodzi na pdy (poprostu leca na kase)

xddddddddddddd kazda firma probuje zarobic na grach czy innych rzeczach,a czy ktos Ci kaze kupowac skrzynki i inne pierdoly? XDDDDDDDDD przeciez Ci to skilla nie daje.A wiem po prostu zal dupe Ci sciska jak ktos inny ma skiny,a Ty nie bo Cie nie stac

Opublikowano

Ja się pytam czy się opłaca (A GO to przeróbka Cs 1.6 z nowym wyglądem którego da się wsadzić w Cs 1.6 oraz systemem skinów który można mieć na Innch serwerach tylko że tekstowy system.) Dlatego się pytam czy opłaca się. W Cs 1.6 kosztuje 2.46 euro(nie pamiętam dokladnie) a ja mam 3.04 euro. Więc proszę o odp.

Opublikowano

Szczerze 2euro to nie majątek.

A czy warto kupić Cs 1.6 ?
Zalety

+ Stare dobre czasy

+ Nieważne jakiego masz kompa i tak Ci pójdzie.

+ Mały koszt

+ 1.6 są o wiele lepsze serwery niestandardowe od cs;go ( chodzi mi o zombiemod'a , paintballa , suf , DR itp)

Wady:

- Mało osób w porównaniu do cs;go

- Często spotykane cheater'y

- Coraz mniejsze zainteresowanie od strony VALVE

- Brak turniejów (Może jakieś są ale to rzadkość)

- Grafika ( jeśli ma to dla cb znaczenie)

Czy warto kupić ?, jeśli Ci zależy na odpowiedzi to NIE (takie jest moje zdanie).

26576711154493759419.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...