Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto OTS, tym razem problem z RME Map Editor

xevax97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Napotkałem już drugi problem przy pracy nad moim serwerem,
Problem dotyczy Map Edytora jakim jest Remere's Map Editor, otóż dodałem wiele nowych potworów ale po co mi one skoro nie mogę zrobić dla nich respów? Po prostu po imporcie monsters.xml nie ma ich w "Creatures" w żadnej z kategorii, próbowałem już na wiele sposobów, importując wszystkie po kolei itd..
Wie ktoś może jak się z tym uporać ? bo ja już nie mam żadnych pomysłów, zmiana wersji RME też nic nie dała.
Bardzo Proszę o pomoc.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam dołączam się do tematu jako że mało jest tematów o Rme jak go dobrze z konfigurować itd , wgrać różne pliki aby działał poprawnie mam problem z rme na naruto ots .Tworzę  swoją mapę jednak nie mogę tego robić ponieważ nie wczytuje mi grafik clienta nie wykrywa nawet po wgraniu creatures  do folderu z rme . Mało jest takich tematów i mało ludzi na ten temat piszę  a rme po wrzucie plików po jakimś czasie się psuje  i wczytuje te tylko ze zwykłej tibi i nie przekierowywuj mnie do innych tematów nie jesteś specjalistą możesz mi jedynie pomóc w czym wiem że i tak nie będziesz mieć racji bo czytałem twoje tematy kolego moderatorze i nie wiesz  o co mi konkretnie chodzi bo tematu kiedyś jak i teraz nie znalazlem tylko główkowałem sam i zadziałała zmiana klienta jednakże teraz ciężko znaleźć starą wersje rme .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...