Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farming Simulator 17 - potrzebuje porady odnośnie rozgrywki

RazorMan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,  mam taki problem kupilem ten farming 17 zeby pograc zobaczyc  i wogole rowniez na początku  chcialem po prostu ogarnąc gre wiec dodalem tam tych pieniedzy zeby pokupowac zobaczyc co do czego bo nie mam pojecia o tej grze i potem chcialem zacząc grac normalnie ale nie pozwolila mi na to jedna rzecz. Mianowicie chodzi o ładowacze czołowe i ciągniki wiem ze ładowacze są tylko do wybranych ciągnikow i probowalem juz  wszystko co mi na mysl przyszlo bralem wybrane ciągniki do ladowacza mniejsza o to chodzi o to ze za nic w swiecie nie moge ładowacza podpiąc do wybranego ciągnika nie wiem o co chodzi jak pisalem wyzej nie mam zbytnio pojęcia o tej grze ale podoba mi sie denerwuje mnie jedynie to z tym ladowaczem ktorego nie moge podłączyc do wybranego ciągnika ktory podobno obsluguje te łądowacze probowalem ciągniki ktore obsluguja te ladowacze ale nic z tego. Jakies sugestie ? pomoc by sie przydala jak najbardziej  albo wytlumaczenie mi jak ja mam ten ładowacz podpiąc bo na prawde idzie dostac szału przez to :P

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...