Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NeleusMT2

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie najebane ale pisze to co myślę o mpcforum nie boje się okazać swojego zdania i o tym jak się wyrażają o serwerach polskich inne osoby (polskie) wystarczy zobaczyć na zagraniczne fora jaka tam jest kultura mpcforum przy tym to jedno wielkie g****o p****y cioty k***y i cwele tyle w temacie czekam dalej na cebule hejt on zapraszam

Opublikowano

I tak każdy kto hejtuje ma powiązanie z innym serwerem, jak graczy komuś brakuje to nagle nie przybędzie jeśli tu nie zagrają, a hejty to najlepsza reklama bo każdy chce wiedzieć o co chodzi i czemu serwer hejtują.

Mpc rządzi się swoimi prawami ale nie ma co o tym dyskutować bo to jest temat dotyczący serwera, a prezentacja jest taka jaka jest bo jest to póki co zapowiedź pod kolorystykę strony.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Nie najebane ale pisze to co myślę o mpcforum nie boje się okazać swojego zdania i o tym jak się wyrażają o serwerach polskich inne osoby (polskie) wystarczy zobaczyć na zagraniczne fora jaka tam jest kultura mpcforum przy tym to jedno wielkie g****o p****y cioty k***y i cwele tyle w temacie czekam dalej na cebule hejt on zapraszam

idk czy jesteś w teamie tego serwa, ale jeżeli tak to powinieneś być chociaż w jakimś stopniu kulturalny czy coś.

Poza tym interpunkcja nie boli.

Faktycznie prezka zrobiona na szybko (moim zdaniem) i ma kilka błędów, ale serwer nie zapowiada się źle.

Ciekawią mnie tylko te nagrody za topke, bo gdziekolwiek to widzę nigdy nikt jeszcze nagrody nie dostał. No ale zobaczymy jak to wyjdzie tutaj.

Powodzonka.

xyz.

Opublikowano

Dla nagród specjalnie zrobię stream ;) przepraszam za słownictwo i interpunkcje ale pisze na telefonie szybko i ciężko tak. Napisałem to co myślę o mpcforum i osobach które nie potrafią docenić pracy z góry oceniają ze to g****o Metin2 ma być przyjemna gra taki jest Neleusmt2 nie trze ładować w is sm dropia prawie z wszystkiego ale po co sprawdzić serwer lepiej zajebac hejta i mieć wyjebane

Opublikowano

Dla nagród specjalnie zrobię stream ;) przepraszam za słownictwo i interpunkcje ale pisze na telefonie szybko i ciężko tak. Napisałem to co myślę o mpcforum i osobach które nie potrafią docenić pracy z góry oceniają ze to g****o Metin2 ma być przyjemna gra taki jest Neleusmt2 nie trze ładować w is sm dropia prawie z wszystkiego ale po co sprawdzić serwer lepiej zajebac hejta i mieć wyjebane

Spójrz na jakąkolwiek prezentacje/zapowiedź/cokolwiek i powiedz mi gdzie nie ma żadnego hejta typu:

-kotlet

-gówno

-skok na hajs

-padnie po iluś tam

Także nie ma co się denerwować i olewać takie komentarze.

Powinniście się też zastanowić nad napisaniem do LA o poprawienie prezki (chyba, że nie ma takiej opcji to przypix), bo no niezbyt to wygląda z błędami

xyz.

Opublikowano

Prezentacje ja zjebalem :( moja wina żaden ze mnie grafik to prawda w danym temacie jest napisane skok na hak daliśmy taka datę ani żeby to była data święta czy też sylwestra ... przykro mi to co czytam od innych osob ale widzę obi inaczej nie.potrafią. zapraszam na bete więcej na forum . Forum.neleusmt2.pl

Opublikowano

Zagranicznych serwerów jest 5x więcej, nie zwracają już uwagi na TYPOWE gotowce bo i tak wypierdolą się po 5 minutach.

Co macie tutaj swojego?

Prezentacja jest gotowa, w dodatku tak c*****o przekolorowana że wszystkie screeny są różowe, odpaliliście pliki które były najbardziej gotowe ze wszystkich możliwych, nawet tych okropnych miast nie zmieniliście czy też interface, to na co Ty liczysz?

W dodatku nie dość że nie potrafisz skleić zdania to piszesz jak rozhisteryzowany 13 latek którego uraziła opinia o serwerze.  <.<

Jak już odpalasz coś, to chociaż włóż w to trochę pracy i zmień te jebane modele.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Po co nakładałeś róż na ssy?

Po prezentacji widać, że czysty gotowiec, mogłeś troche przerobić lub dodać coś od siebie, nie mowa tu o zmianach typu drop, expe itd.

Hamuj troche ze słownictwem, bo mówisz, że mpc niekulturalne, a samw dajesz taki przykład. Życze powodzenia.

Opublikowano

Polecam Ci wyjść z domu i poznać ludzi bo brak Ci ppprzyjaciół co do serwera jestem go pewny i tego się trzymam

Na brak przyjaciół nie narzekam, ale co ma jedno do drugiego?

Napisałem subiektywną opinie do której nie potrafisz się nawet odnieść, to o czym my gadamy.

Jeżeli trzymasz taki poziom jak reprezentujesz tutaj, to serwer wytrzyma tyle co nic, no ale cóż, są ludzie i taborety.  :((

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Polecam Ci wyjść z domu i poznać ludzi bo brak Ci ppprzyjaciół co do serwera jestem go pewny i tego się trzymam

Na brak przyjaciół nie narzekam, ale co ma jedno do drugiego?

Napisałem subiektywną opinie do której nie potrafisz się nawet odnieść, to o czym my gadamy.

Jeżeli trzymasz taki poziom jak reprezentujesz tutaj, to serwer wytrzyma tyle co nic, no ale cóż, są ludzie i taborety.  :((

i takim taboretem jestes bo oceniasz serwer przed wbiciem na niego ;) juz jeden dziś był taki chojrak hmmm jak on miał? nwm chyba internetu teraz nie ma żeby odpisać jak mi przykro ;c cebule zapraszam do wypowiedzi pokażcie poziom mpcforum :3

// Jeżeli dalej będziesz w taki sposób obrażał użytkowników zostaniesz zbanowany a prezentacja poleci do kosza.

Opublikowano

@Strik3r Dlaczego mnie bierzesz pod uwagę? Prezentacja może polecieć do koszą mało mnie to interesuje ;) straszysz czy się zalisz? MPCforum przyciaga mac 30 graczy na takie psy spadliście :3 nikogo nie obrażam bronię swojego słowa zobacz na wszystkie posty a nie tylko moje Trochę obiektywności panie moderatorze.

Opublikowano

Łooo Jezu co to za prezka ... 

Serwer robiony na szybko max 1 msc 

Skok po świętach na hajsy najlepszy okres na to :)

na święta po świętach co jeszcze cebule wymyśla hahaha pozdrawiam polaków i wasze ataki wlamy i bachory c***a o tym woec a piszecie cebulaczki

No ale powiedz mi.. kto będzie chciał grać na plikach net metina? jeżeli wykupisz wielką reklame to będzie max 500os a serwer pada po maxx tygodniu. "administrator" strasznie toksyczny co widać po tych postach. Nie polecam 

UN4J0mP.png

Opublikowano

Łooo Jezu co to za prezka ...

Serwer robiony na szybko max 1 msc

Skok po świętach na hajsy najlepszy okres na to :)

na święta po świętach co jeszcze cebule wymyśla hahaha pozdrawiam polaków i wasze ataki wlamy i bachory c***a o tym woec a piszecie cebulaczki

No ale powiedz mi.. kto będzie chciał grać na plikach net metina? jeżeli wykupisz wielką reklame to będzie max 500os a serwer pada po maxx tygodniu. "administrator" strasznie toksyczny co widać po tych postach. Nie polecam

Erio jest głównie od spraw technicznych więc nie dziwię się jak zamiast użyć mózgu to pieprzycie i nie wiecie co.

Po czym stwierdzasz, że serwer po tygodniu padnie?

Postaramy się by graczy było jak najwięcej, a wszystkie błędy są naprawiane, serwerem będziemy się zajmować ;)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

@Strik3r Dlaczego mnie bierzesz pod uwagę? Prezentacja może polecieć do koszą mało mnie to interesuje ;) straszysz czy się zalisz? MPCforum przyciaga mac 30 graczy na takie psy spadliście :3 nikogo nie obrażam bronię swojego słowa zobacz na wszystkie posty a nie tylko moje Trochę obiektywności panie moderatorze.

Bo jesteś autorem tematu, cały czas obrażasz forum tak jak użytkowników, którzy wyrażają swoją opinie nt. zapowiedzi, wszystkie posty sprawdzałem i są nagradzane warnami, jest godzina 11 skanu nie ma temat zamykam oraz przenoszę do kosza.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...