Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką win 8.1 840m+itel 5500

PogromcaDl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z graniem w metina  robią się takie prostokąty grafika się rozchodzi 

Mam win 8.1 grafikę geforce 840m + zintegrowaną intela 5500. Dodam że miałem kiedyś możliwość aktualizacji do 10 ale nie zrobiłem tego za dużo zmian 

To wygląda tak jak na załączniku 2441414823522081112826.jpeg

Opublikowano

Zobacz, czy odpalasz grę przez integre, czy przez 840m. Jeśli przez integre to może byc przyczyną, ponieważ gdy ja nie mialem karty graficznej przez pewien czas nie moglem grać w Metina bo miałem podobny problem, tzn. ekran mi sie scinal i nie chcial odwiesic.

500661481414534336505.png

@336505

Opublikowano

A jak mam to sprawdzić na której się odpala  ja normalnie klikam prawym myszy na ikonkę metin2launch i wybieram użyj karty o dużej wydajności albo dodałem też w programie nvidi żeby otwierała w grafice dedykowanej i to samo się dzieje co mogę jeszcze zrobić może robię coś źle?

Dodam że zainstalowałem ten programik co mi kazałeś R3public i jest to samo:/

A nie jest tak że metin jest tak zrobiony że działa tylko na integrze. Jak czytałem to mógł by pomóc win 10 ale nie mam możliwości żeby go mieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...