Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Joymax Zmienia Wlasciciela

NuSc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wy tu sobie tak piszecie a niewiecie ze joymax zmienia wlasciciela??:D prosze : http://www.wemade.net/main/main.asp

Just 2 days back, Wemade signed an agreement to buy over Joymax CEO's and 3 other important board members' shares, which is around 25.8%. With this, Wemade has taken control of a company best known for its multi-language MMO hit, Silkroad Online. With this, Wemade hopes to increase its development power (Wemade is a developer + publisher themselves) and make a bigger impact on the MMO market. This will also allow Wemade to hit international markets with their future games, riding on Silkroad Online's international success. Wemade has also entered the English MMO market with their own MMO portal a few months back. According to reports, Joymax is currently still developing Silkroad Online 2.

The whole purchasing process will be over once the official contract is signed on 2nd July 2010.

Zarobili Kase na Premkach , SIlkach itp i teraz maja nas w dupie pewnie. A ta Firma co przejmie gre jest b. porzadna, i juz zapowiedziala walke z botami!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Wy tu sobie tak piszecie a niewiecie ze joymax zmienia wlasciciela??:D prosze : http://www.wemade.net/main/main.asp

Just 2 days back, Wemade signed an agreement to buy over Joymax CEO's and 3 other important board members' shares, which is around 25.8%. With this, Wemade has taken control of a company best known for its multi-language MMO hit, Silkroad Online. With this, Wemade hopes to increase its development power (Wemade is a developer + publisher themselves) and make a bigger impact on the MMO market. This will also allow Wemade to hit international markets with their future games, riding on Silkroad Online's international success. Wemade has also entered the English MMO market with their own MMO portal a few months back. According to reports, Joymax is currently still developing Silkroad Online 2.

The whole purchasing process will be over once the official contract is signed on 2nd July 2010.

Zarobili Kase na Premkach , SIlkach itp i teraz maja nas w dupie pewnie. A ta Firma co przejmie gre jest b. porzadna, i juz zapowiedziala walke z botami!!!

nie żebym miał coś przeciwko, ale kury która znosi złote jajka się nie zabija, a że masz 8 postów z zasady nie wchodzę na żadne linki poza tym myślę , że taka dycyzja byłaby na głównej i wszystkich forach.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Sorry stary ale ja na oficjalnej stronie żadnego potwierdzenia nie widzę.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Pewnie sobie gościu coś wymyślił :) może nawet jest legitem i stara się nas przekonać by grać jak on ^^

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

3. Mam Inny nick i ma ponad 1k Postow;)

Czyli multikonto.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Albo jestem ślepy albo tego tam nie ma ... no forum dla legitów coś takiego by było napisane czcionką na całą stronę xD

ps. daj linka lepiej a nie wszyscy mają sobie szukać (jednocześnie zmuszasz ich do czytania tamtego forum--> dla mnie to reklama)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Hmm... no faktycznie coś tam niby jest na rzeczy... tyle tylko, że po co mieliby sprzedać silka ? czemu to info jest tylko na 1 stronie -.- ? Czemu nie ma nic na stronie joymax-u ? no i nie sądzę, aby wszedł silkroad 2 skoro jeszcze można pompować 1-nkę (ciągle przecież dodają pod legitów unique itd. w tym nie przyszkadzają GF-y które napędzają ekonomię) . Tak więc po co silkroad 2 jak silkroad 1 jest ciągle rozwijany i ma coraz więcej dodatków i updatów ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Jak dla mnie to ich najlepszym ruchem w "dobrym smaku" byłaby kasacja gf'ów oraz kont botujących, które nie kupują silków, i już wtedy na serwy łatwo by się wchodziło

(co do tych botujących bez silków, to moim zdaniem ważne, mam w gildii kilku gości to chcą być pro i koniecznie muszą mieć kilka charów i oczywiście każdy musi być ciągle zalogowany- a to nieźle zapycha serwery[ludzi o podobnej mentalności na każdym serwie jest paruset spokojnie)] 1 komp = 2 konta odpalone i byłby spokój.

Opublikowano

Jak dla mnie to ich najlepszym ruchem w "dobrym smaku" byłaby kasacja gf'ów oraz kont botujących, które nie kupują silków, i już wtedy na serwy łatwo by się wchodziło

(co do tych botujących bez silków, to moim zdaniem ważne, mam w gildii kilku gości to chcą być pro i koniecznie muszą mieć kilka charów i oczywiście każdy musi być ciągle zalogowany- a to nieźle zapycha serwach[ludzie o podobnej mentalności na każdym serwie jest paruset spokojnie)] 1 komp = 2 konta odpalone i byłby spokój.

Zgadzam się , ale jakby to oficjalnie zrobili to straciliby all legitów (dozwolony boting do 2 kont z silkami)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ta firma jest b. porzadna stworzyli duzo gier ( cieszaca sie dobra opinia) wiec z silkiem bedzie tak samo. W silkroad2 ma byc lepsza grafika i niebedzie jak na isro z sp .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystkie gry ktore stworzyli to nie badziewia:). Jak Chca Kase zarobic to wolne serwery i ludzie az milo bede kupowac silki ( na avatary itp) i to sie im oplaci a wiadomo ze serwery tez kosztuja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jak czytam silkroad 2 to mi się nie dobrze robi, raz jakieś dziecko napisało "oo będzie silkroad 2" i wszyscy jak jeden mąż podążają jego śladem. Dobra topic >>> Tam coś spekulują że ma być płatny, to wam z góry powiem że nigdy nie będzie płatny ponieważ mają item malla i z tego najwięcej kasy mają, a jakby była płatna to by garstka graczy tylko grała.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy, osobiście sam przeczytałem cały temat na so.com.pl

2 Lipca zostanie zrealizowana umowa więc się zobaczy czy ta firma jest godna zaufania. I ten so2 to nie jest żaden fake... W 2011 mają otworzyć

Linki które potwierdzają zmianę właściciela:

http://www.rpgtitles.com/?p=44458
http://www.9tao.org.ru/2010/06/wemade-acquisition-of-silk-road-legend.html
http://mmoculture.blogspot.com/2010/06/wemade-buys-over-silkroad-online.html
http://www.mmorpg.org.pl/wemade-kupuje-joymaxa,n770.html

Na wszystkich stronach o mmorgp gadają o tym ;>

Tutaj info o tej firmie (niestety po ang):

http://en.wikipedia.org/wiki/Wemade_Entertainment

WeMade Entertainment also owns the eSPORT team WeMade FOX. Sponsored by Pepsi, Skechers, GomTV and Teseum, WeMade FOX is led by one of the world’s all time greatest StarCraft players, NaDa.

Niby uczestniczy w eSPORT, itp.

Opublikowano

A tam... Zobacza jakie dochody mają dzieki botom to na pewno pobanują. Z czegoś sie muszą utrzymać. A, i gry które stworzyli to MMO, takie sobie;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Admin Cienia
Opublikowano

Btw, Ten silkroad 2 w rzeczywistości był Silkroad Legend II, tyle że sobie dopisał 2011 i usunął z nazwy legend. ;

A co do tej zmiany właściciela to zobaczymy w lipcu :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

WTF?! To co teraz czytam to mi sie zygac chce xD i smiac xD

Joymax nie zmienia wlasciciela tylko jeden ze wspolwlascicieli odszedl przez co 30% udzialow w firmie bylo bez wlasciciela a firma tamta to poprostu wykupila ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ej NuSc zamiast wytykać wszystkim, że nie wierzą lepiej udowodnij, bo dyskusja na innym forum+link do 1 strony mnie nie przekonują ...

@Mike

Twoja wypowiedź jest ciekawa dość ^^ rozwiń...

ps. jeśli to prawda, to jou na 100% ma więcej niż 30% akcji więc zarządza firmą lol

Poczekamy, zobaczymy i tyle nie ma co bez sensu truć

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ps. jeśli to prawda, to jou na 100% ma więcej niż 30% akcji więc zarządza firmą lol

zle mnie zrozumiales ;)

ogolnie Joymax jest firma 100% lecz ma kilku wlascicieli... jeden z nich odszedl gdyz bardziej oplacalo mu sie inwestowac kase w inna firme... i swoje 30% sprzedal reszcie wlascicielom a oni komus tam dalej..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...