Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator Forum / Moderator Forum - Gnomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Morświn też pisał, że latasz po forach za rangą. Na aventusie miałeś kid i chwilę po tym jak go straciłeś to widziałem Cię na kilku innych forach z podaniem, pokazać pw z diamonda jak chciałeś bez podania się dostać bo byliśmy gdzieś raz w team? Jak już piszesz to chociaż przyznaj się do błędu bo kłamstwo ma krótkie nogi. Gdyby większość for nie padła to bym Ci porobił SS to byś sam zauważył na ilu forach już skladales podanie i ciągle Ctrl + c i Ctrl + v :v

WD7IpkZ.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Morświn też pisał, że latasz po forach za rangą. Na aventusie miałeś kid i chwilę po tym jak go straciłeś to widziałem Cię na kilku innych forach z podaniem, pokazać pw z diamonda jak chciałeś bez podania się dostać bo byliśmy gdzieś raz w team? Jak już piszesz to chociaż przyznaj się do błędu bo kłamstwo ma krótkie nogi. Gdyby większość for nie padła to bym Ci porobił SS to byś sam zauważył na ilu forach już skladales podanie i ciągle Ctrl + c i Ctrl + v :v

Z tego co zauważyłem, to też latasz po forach, każde forum widać Ciebie. I wiem jaką jesteś osobą i jaką masz reputacje. Urośnij, a pogadamy bo twoje zachowanie jest dziecinne. 

Nie mam do czego się przyznawać i nie składam podań na kilku innych forach w tym samym czasie. 

­

Opublikowano

Podania zawsze piszę sam, ostatnie fora to aventusa i diamonda, przez znajomość teamu asune chciałem im pomóc jako mod, latam po forach bo mogę ale podań nie składa, to nas różni. Do tego potrafię się do błędu przyznać i nie muszę wymyślać bajek.

Reputacja o mnie jako GM lub AF/Mod jest dobra więc nie rozumiem ;)

Nie polecam.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Polecam tego pana. Myle się czy ty to  iPanGnomek na xnx?

Pozdro ;3

Opublikowano

Popraw literowki ("pisano, jestem to moje hobby")

POLECAM

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...