Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldGuard blokuje custom damage broni

Yoshekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No hejka, mam taki mały problem przy dwóch pluginach. Mianowicie do robienia customowych itemów używam pluginu more items. Ustawiam sobie w nim customowy damage dla swordów. No i okazało się na to, iż world guard blokuje ten damage i podczas walki jak by przywraca ten standardowy. Testowane 1000 razy, bez world guarda na serwerze plugin more items śmiga jak należy. Czy ktoś ma jakikolwiek pomysł co może być przyczyną tego problemu? Czy idzie to jakoś rozwiązać bez wyrzucania worldguarda? Jest to jednak bardzo przydatny plugin i nie chciałbym z niego rezygnować.

Z góry dzięki za pomoc. :)

//btw. chyba zły dział, w razie co proszę o przeniesienie. 

Opublikowano

Pewnie priorytet eventów. Trzeba to rozwiązać w kodzie, pisz do autora pluginu na customowe itemy.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Z tym może być mały problem, na stronach gdzie udostępniał swój plugin był widziany ostatni raz około pół roku temu, a poza tym nie ma żadnego innego kontaktu do niego. Czy nie istnieje żadna opcja, abym mógł sobie sam poradzić z rozwiązaniem tego problemu? :)

Opublikowano

Jeśli plugin ma otwarte źródło i wolną licencję to napraw to sam albo znajdź specjalistę.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Problem rozwiązany, poinstalowałem pare innych wersji WorldGuard'a, aż w końcu na którejś nie występuje ten problem. Do zamknięcia. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...