Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd Połączenia Z Mysql?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż to mam problem z połączeniem do mysql wczoraj o 21 all działało o 22 coś się zwaliło nie wiem co nawet nie wiem jak to naprawić wszedzie pisz not connect w freesb navicacie i na reje prosze pomóżcie

Opublikowano

tak wszystko odpalone hamachi 5.63.8.19 wpisane w sysinstal 5.63.8.19 potem 5.63.8.100 i nadal nie dziala a w polaczeniach lokalnych pisze brak dostepu do internetu ;./

Opublikowano

moze najpier włącz hahachi i serwer potem włącz Nevicat'a u mnie tak jest i chyba u wszystkich najpier odpalasz serwa a potem Navicat

Opublikowano

tu mi nie chodzi o navicat. wogole mi nie dziala mysql nie moge nawet serwa włączyć a w polaczeniach lokalnych siec hamachi pisze brak dostepu do sieci !!

Opublikowano

zrobiłem to... wszystko. przeinstalowałem ściągłem najnowszą i nadal to samo;/ nic nie mogę zrobić z mysql. mam windowsa 7 ale wcześniej działało

Opublikowano

no kurde mam internet Opisze wam to tak....

Wczoraj o 20 Zrobiłem serwa zaczoł działać. dodałem kilka nowych itemków nowe tarcze na 80 lvl itd itp zmieniłem handlarzy serwer działał spokojnie.

Potem zmieniłem strone rejestracyjną na Szablon by deco16 wszystko dobrze się zainstalowało ale do tego czasu jak kumpel chciał się zarejestrować to wyskoczył taki komunikat " Spróbój Ponownie się zarejestrować itd itp" mniejsza o to.

Usunołem ten szablon wgrałem normalny z tutka czarne tło itd itp

i jak wpisałem w config ip to pisało potem coś takiego Connectet no mysql config.php online itd itp.

sprawdziłem połączenie lokalne hamachi i pisało błąd połączenia z serwerem. teraz nie wiem co robić ;/

edit@@@

czego chcecię ss? powiedzcie to zrobie ;d

Opublikowano

no to może odinstaluj ten program od tej Twojej strony interntowej, wgraj jakiś nowy szablon... A jeśli nie to może napraw ostatnio modyfikowane pliki w navicat a jeśli nie odinstaluj i zainstaluj navicat. A jak nie postaw serwa od nowa to na wszystko działa ;pp

Opublikowano

no ale jak wgrywasz bornie nowe itp to chya przez navicat? a jak robiłes to przez ten program fileZille czy jaos tak to niestety nic prócz zainstalowania na nowo Clienta to nie przychodzi mi do głowy

Opublikowano

wiem wiem zapominam ;/ nadal tak jest ;/ już nie wiem co robić to chyba wina hamachi bo jest brak dostępu do internetu w połączeniach lokalnych

Opublikowano

jak się tego nie uda zrobić to serwer chyba będzie off. sory za double post

zrob to co napisałem moze bedzie działać

Opublikowano

to ja juz ocipiałem. Nie mam pojęcia w czym może być ten problem zrób wszystko od nowa ;/ moze to jakos pomoze ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...