Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pełno błędów podczas gry w Metin2.

Guciosky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AKTUALIZACJA 22:58 - Czytając listę podjętych przeze mnie czynności zauważyłem, że brakuje tam punktu - Wyłączenie Antywirusa. Narazie problemu nie widać ale poczekam jeszcze i dam znać. 

OPIS PROBLEMU

Witam, ostatnio wróciłem do Metina z tym, że nie mogę w niego normalnie grać. Ciągle mi wyskakują jakieś okienka, a po zamknięciu jednego pojawia się za chwilę kolejne aż do momentu wyłączenia gry. Przy pojawieniu się okienek gra minimalizuję się automatycznie. Po ponownym uruchomieniu gry mam spokój od 15 minut do 1 godziny. Zminimalizowanie gry od razu powoduje ten problem. Wirusów nie posiadam ani nie posiadam, żadnych "czitów". Czy ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać? Zrobiłbym formata ale średnio mi się chce go robić z powodu jednej gry bo wszystko działa mi normalnie.

WERSJA GRY

Oficjalny Polski Serwer Gry Metin2.

v 2.0.1

WYKONANE CZYNNOŚCI

​- Uruchomienie gry w okienku.

- Naprawa rejestru.

- Skan całego komputera.

- Dodanie gry do wyjątków w antywirusie.

- Ponowne uruchomienie gry.

- Ponowna instalacja gry.

- Ponowne uruchomienie komputera.

MOJE USTAWIENIA GRY

3png_anqshsx.png

OPISYWANY PROBLEM

1png_anqshes.png

2png_anqsheq.png

Opublikowano

ROZWIĄZANIE PROBLEMU

Cóż wygląda na to, że temat był nie potrzebny, ponieważ zapomniałem przetestować uruchomienie gry z całkowicie wyłączonym antywirusem. Doszedłem do tego czytając moją listę wykonanych czynności oraz przeglądając szczegóły w okienku opisywanego problemu. Widniała tam następująca linijka, która dała mi do zrozumienia, że to antywirus może być problemem:

"Nazwa modułu z błędem avghooka.dll"

4png_anqsrah.png

Temat nie potrzebny ale może komuś się przyda. Tak czy inaczej sory za tworzenie odpadów na forum. :P

// Na przyszłość pamiętaj że nie piszemy posta pod postem, mogłes edytować :)
Strik3r.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...