Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elf Bot Ng Waypointy Na Poha + Depositer, Bez Gs

RuMaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem ponieważ nie umiem ustawić waypointsów na POH-u, i chciał bym aby ktoś mi w tym pomógł.

Poszukuję waypointsów dla knighta 45 lvl skille 73/70.

Chciał bym aby był ustawiony profesjonalnie targeting oraz healing i oczywiście cave bot i jak ktoś da radę to całą resztę też.

I chciał bym aby bot zbierał halabardy do lot baga. Healing, light potami i exurą. Jak ktoś by dał radę to wszystko zrobić bym był bardzo wdzięczny i oczywiście 5 !!!

Links bez wirusów ... bym prosił .

Z góry dziękuje jeszcze raz proszę o all.

BEZ GS.

Aha jeszcze jak ktoś by dał radę proszę o dodanie zejścia na slimy.

WSZYCHO NA ELF BOTA NG !

POZDRO rumCajs(%)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może frytki do tego ?

Na takie skrypty to wydaje się trochę szmalu. Takiego perfecto skrypta nikt Ci za darmo nie zrobi. W ostateczności poszukaj na oficjalnym forum elfbota skryptów na POHa. Napewno jest ich od groma.

lolheadz.png
Opublikowano

Może frytki do tego ?

Na takie skrypty to wydaje się trochę szmalu. Takiego perfecto skrypta nikt Ci za darmo nie zrobi. W ostateczności poszukaj na oficjalnym forum elfbota skryptów na POHa. Napewno jest ich od groma.

__________________________________________________________________________________________________________________

Podał byś mi jakiegoś linka, albo coś w tym stylu?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...