Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca zdalna fake czy nie fake ?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdz czy dane firmy sa autentyczne. Co do fejka czy tez nie to lepiej uwazac.

Edit

Niby te dane sie zgadzaja i wskazuja na mobilny lombard, ale moim zdaniem wali z kilometra oszustwem jakims (nawet jak te dane wskazuja na firme to pamietaj, ze ten e-mail moze nie bych oficjalnie ich). Po pierwsze zla odmiana m.in. uzyte "piszę" w innej niz pierwszej osobie. Na dodatek chca link do profilu na allegro, po co jezeli ma byc wystawiane z firmowego. Po drugie od tak dostales oferte czy gdzie indziej sie zglosiles? Musisz sam zadecydowac, ale ja bym sie w to nie pakowal osobiscie.

Opublikowano

No według google taka firma istnieje i to już od 5 lat. Ale strasznie podejrzane, że taka leciutka robota (każdy mógłby to robić), a takie wysokie zarobki. No ale skoro ta firma istnieje na mapie (widziałem zdjęcia w google maps), to nie ma raczej co się obawiać wysyłając im swoje dane.

Z tym, że wiadomo boli, że to umowa o pracę. W każdej chwili Cię wyjebią i elo szukaj kolejnej roboty. Dlatego jak coś szukać to na dłużej.

Opublikowano

Dając takie zarobki mogliby spokojnie znaleźć kogoś do pracy przez 8 godzin dziennie. 2 godziny pracy i taka pensja nie brzmi zbyt wiarygodnie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tak, jak osoby powyżej określiłbym ofertę jako podejrzana.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...