Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdjęcie blokady z konta. Czy możliwe?

Guciosky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jeśli kiedyś zdarzyło mi się "czitować" w Metin2 to czy po kilku latach istnieje możliwość odzyskania konta? Chodzi mi nawet o puste konto ale czy w ogóle ktoś próbował i udało mu się je odzyskać? Chcę wiedzieć, czy opłaca mi się walczyć z działem wsparcia o moją rację czy oni naprawdę nic nie mogą zrobić? Chciałem, żeby nawet usunęli to konto i zwolnili mi tylko nazwę postaci ale też nie.

Wiadomość zwrotna:

"Przykro nam, ale okres jaki upłynął od nałożenia blokady na konto, którego dotyczy zgłoszenie uniemożliwia nam wszczęcie procedury mającej na celu analizę materiału dowodowego."

Opublikowano

Nie ma co się z nimi męczyć oni tylko zrobią kopiuj wklej swoich durnych paragrafów czego oni nie mogą itd...

Ale nie napiszą że mogą opierdalać zbanowane konta śmiecie...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Cóż nie opłaca się próbować bo większość z nich to niekompetentni idioci i piszą to co mają w regulaminie raz się zdarzyło że jeden chciał dać unbana za równowartość konta ale już go chyba wywalili, tak czy tak nie próbuj nie trać na nich nerwów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...