Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrałbyś na takim serwerze EasyHc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajta,

Planuję otworzyć serwer EasyHC, ale nie izihace z giga dropem i adminem za darmo, tylko coś w rodzaju survival + gildie, bez dropu ani stoniarek, ewentualnie mógłbym też dodać garstkę ekonomii. Chcielibyście zagrać na takim serwerze? Z góry uprzedzam osoby piszące "kolejny easy hc", pytam się o szczerą opinię na temat takiej wersji EasyHC. 

PS. Osoby, które w ogóle nie grają w Minecraft, proszę o trzymanie się z dala od przycisku "Dodaj nowy post".

Opublikowano

Serwer wyglądał by spoko, sam mam taki serwer, tylko trochę słabo ogarnięty i nikt na nim nie gra. Ale, pamiętaj, nigdy nie dawaj w nazwie serwera napisu "easy hc", bo od razu będzie omijany z daleka.

Opublikowano

Czy zagrałbyś na serwerze...

Planuję otworzyć serwer EasyHC

NJE.

Opublikowano

@mate1337

uzasadnij proszę, nie nabijamy postów

PS. Z tego co widzę jakiś dupny serwer easyhc z drugiego końca mclisty ma więcej graczy niż serwer freebuild z trzeciej strony toplisty.

Dlatego decyduję się na easyhc, dużo graczy gra, a na nich mi zależy

Opublikowano

@mate1337

uzasadnij proszę, nie nabijamy postów

PS. Z tego co widzę jakiś dupny serwer easyhc z drugiego końca mclisty ma więcej graczy niż serwer freebuild z trzeciej strony toplisty.

Dlatego decyduję się na easyhc, dużo graczy gra, a na nich mi zależy

EasyHC - głownie gracze kopią na afk'u i co najwyżej raz dziennie przez maksymalnie 10 minut jest klepa - ale mi zabawa, nie zależnie czy "super-duber izi hc" czy easyhc aka medium, liczba graczy po tygodniu od startu edycji zmniejszy się dwukrotnie. Co do tych FB, może zbyt wiele graczy nie mają, ale są to stali bywalcy

.

.

.

Co ty tworząc już n'ty serwer easyhc możesz mi zaproponować unikalnego jako dla gracza? Mniejszy drop miałbym być nie wiadomo jaką rewolucją?  

Opublikowano

Z serwerem easyhc nawet nie masz co próbować przebić się przez konkurencję. Dobrze by było jakbyś przedstawił coś więcej niż "to będzie izihc inny niż wszystkie" bo tak każdy mówi, a wychodzi jak zawsze. Ja na czymś takim nie zagram bo najzwyczajniej nie interesuje mnie taki tryb i jest on dla mnie po prostu nudny.

Opublikowano

W sumie, jak teraz na to patrzę, nie nazwałbym tego EasyHc.

Gdybym dodał możliwość stworzenia własnego cuboidu, wyróżniałby się jakoś?

Opublikowano

Jak widzę słowo EASYHC to chcę mi się rzygać i nigdy nie wbił bym na taki serwer.

Mam problem z graniem na serwerach typu MCHC, CraftCore, czy MC4U, które podobno są w topce Polski, a imo są słabe i nudne.

Opublikowano

Tylkohc easyhc nie ma juz sensu robic! Niedlugo juz chyba nawet teraz skaf wystartowal

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...