Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na bocie? Metin2 PL

bekazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dopiero zaczalem przygode z metinem i od razu z grubej rury na bocie. Chcialbym zapytac czy moglibyscie mi pomoc jakos zarobic? Jakis typo dal mi 2kk i 150+ ezoterycznych przewodnikow, mam 26 lvl lwia +4 tarcza+7 i reszta eq chyba +4. Chcialem isc dropic te riby czy jakos tak ale nie daje sobie w ogole rady na tych ezoterycznych. Bije teraz besty i mi leca jakies halagardy czy tam miecze barbarzyncy.

Prosze o jakies rady, boty mc itp wszystko wchodzi w grę. Z góry dzieki za pomoc.

Opublikowano

Standardowo dobij 30 lvl i zacznij dropić odłamki, możesz dropic nawet w m2

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Ale z czego to leci? Z dzikusów?

ze wszystkich mobów, od 30 lvl odbierasz misje u alchemika na to.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Najlepiej postaw FB na początek, z 2-3 konta i niech łowią małze dosyć dobrze schodzą.

Ta i od razu bana wyłapie, fb się nie opłaca stanowczo.

Opublikowano

Zrób kilka postaci, najlepiej mentali 9-17lv eq+6 w zupełności wystarczy, możesz tam dodać jakieś bonki do zbrojki z pz i do broni np. 20 na zwierzaki i puszczaj bota w m3 (imha). 

Dojdź nimi do jakiejś gildii albo sam jakąś stwórz żeby oddawali expa bo na takich niskich lv dość szybko leci dośw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...