Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Walmor

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie będę tutaj nic pisał ze Samia i tak wypie rdoli wam lud z serwera. Co do serwerka- wbił bym gdyby to było po sylwku albo cus. Teraz nie ma co startować xD 

@topic is stały? 

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

walmor s3 gzz do tego symulator farmy

powodzenia 

Może to kolega nazwać S33 jeśli to mu poprawi humor :)

Nie ma to jak wróżbita Maciej, ale dziękujemy za opinie

rework serwera może nastąpić jeżeli zostaną wprowadzone jednznaczne zmiany, a tutaj jakoś zmian nie widzę ;)

Po pierwsze nie było żadnego reworku tego serwera.

Po drugie polecam uważnie studiować regulamin aby serwer został nazwany rewokiem musi być tworzony przez tę samą ekipę co jasno mówi punkt:

Każdy zespół danego serwera może wykonać tylkjeden rework projektu

a czy ja to nazwalem reworkem?

napiaslem tylko ze 3 raz ten serwer a to czy ty jestes glownym adminem czy jakis przykladowy Kowalski nie ma zadnego znaczenia

i nie zaslaniaj sie tym regulaminem bo modzi tak go przestrzegają jak wszyscy inni

Ale ja nie napisałem iż ty tak twierdzisz. A to że ktoś przestrzega regulaminu to chyba tylko in +,

Ja nie będę tutaj nic pisał ze Samia i tak wypie rdoli wam lud z serwera. Co do serwerka- wbił bym gdyby to było po sylwku albo cus. Teraz nie ma co startować xD

@topic is stały? 

NIEKTÓRE głośne projekty szybciej padają niż startują :)

Część IS stała część czasowa.

sygna2.gif

Opublikowano

Skąd zbroja do expa o ile taka istnieje ? Wnioskując po takiej dawce informacji z prezentacji projekt nic specjalnego sobą nie prezentuję. Jeśli się mylę proszę odpowiedzieć na jedno zasadnicze pytanie - Co wasz serwer oferuje innego/lepszego od pozostałych dedyków ? Niestety wyboru na runku trochę jest więc chciałbym wiedzieć czemu akurat wasz a nie inny. 

Mimo wszystko wbiję na start pod jednym warunkiem, że odpalicie dziś betę. Jeśli beta się nie pojawi bądź będzie na ostatnią minutę to osobiście podziękuje. Za dużo serwerów się pozytywnie prezentuje a potem na starcie wychodzą na jaw bugi, przekręty i inne cyrki :) Pozdrawiam

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Sam serwer od strony graficznej wydaje się być ogarnięty, ale jak będzie na starcie zobaczy się za kilka dni, teraz nie ma co oceniać. Nie rozumiem tylko takiej mentalność xD Wystartujemy w czwartek bo ludzie mają wolne itp. Nie każdy będzie miał wolne wtedy więc takie pisanie jest nic nie warte. Startuje się wtedy jak dopnie się wszystko na ostatni guzik.

No nic powodzenia życzę.

IDcncno.png

Opublikowano

Sam serwer od strony graficznej wydaje się być ogarnięty, ale jak będzie na starcie zobaczy się za kilka dni, teraz nie ma co oceniać. Nie rozumiem tylko takiej mentalność xD Wystartujemy w czwartek bo ludzie mają wolne itp. Nie każdy będzie miał wolne wtedy więc takie pisanie jest nic nie warte. Startuje się wtedy jak dopnie się wszystko na ostatni guzik.

No nic powodzenia życzę.

Gimbazujm za rok usuną to metin 2 dostosują pod nas czyli os. pracujące xD 

Opublikowano

Skąd zbroja do expa o ile taka istnieje ? Wnioskując po takiej dawce informacji z prezentacji projekt nic specjalnego sobą nie prezentuję. Jeśli się mylę proszę odpowiedzieć na jedno zasadnicze pytanie - Co wasz serwer oferuje innego/lepszego od pozostałych dedyków ? Niestety wyboru na runku trochę jest więc chciałbym wiedzieć czemu akurat wasz a nie inny. 

Mimo wszystko wbiję na start pod jednym warunkiem, że odpalicie dziś betę. Jeśli beta się nie pojawi bądź będzie na ostatnią minutę to osobiście podziękuje. Za dużo serwerów się pozytywnie prezentuje a potem na starcie wychodzą na jaw bugi, przekręty i inne cyrki :) Pozdrawiam

Cały set do expa będzie się przerabiać z tego na start, oprócz pasa.

Posiadamy swoje systemiki które mamy nadzieje umilą wam grę. A na czym chcemy się oprzeć, przede wszystkim na braku zbędnych rzeczy, typu szarfy, runy itp. Chcemy zachować stary klimat i postawić na stabilność i profesjonalizm.

Bety dziś nie będzie, czy będzie ogólnie o tym jutro była już przeprowadzona szeroka zamknięta beta.

No nic powodzenia życzę.

Chcemy po prostu umożliwić graczom miłego spędzenia wolnego czasu, i tak już jest iż serwery starują przy początkach weekendów itp a nie w środku tygodnia.

I mamy oczywiście wszystko zrobione :)

sygna2.gif

Opublikowano

a tak sie spytam :) 2 dni bez is dam rade ogarnac 200 lvl bez misji z lekkim eq exp? 

Ciężko mi określi jak grasz. i ile czasu poświęcisz w ciągu tych 2 dni :)

sygna2.gif

Opublikowano

powiedzmy ze po 6h ale to max :)  dobra nie spamie :) skad truta/eq 54 bronie 65 i stalki? kiedy teścik balansu prze graczy? czy znów sami i będzie tak ze np mental pol m1 na duchowe a wp ssal strażnikowi bd 

Opublikowano

"Posiadamy swoje systemiki które mamy nadzieje umilą wam grę. A na czym chcemy się oprzeć, przede wszystkim na braku zbędnych rzeczy, typu szarfy, runy itp. Chcemy zachować stary klimat i postawić na stabilność i profesjonalizm." 

Każdy serwer teraz oferuję autorskie systemy i każdy gwarantuję stabilność w raz z profesjonalizmem a finalnie są to tylko obiecanki cacanki. Stary klimat to już lepszy argument choć po prezentacji nie widać owakiego klimaciku więc albo kłamiesz albo graliśmy całe życie w innego metina ;) 
Nie chcę łapać za słówka ale troszkę Ci się zdanie poplątało. Wnioskuję, że bety nie będzie bo była "solidna" zamknięta także ja już z tego miejsca dziękuję. Mimo wszystko dzięki za odpowiedź i życzę powodzonka :)

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

W nową administrację nie wierzę. Poprzednia mówiła, że postawi od nowa serwer, więc pewnie to ta sama tylko czekaliście by trochę ucichło i mniej osób pamiętało o was ale grafika jest z*******a i nie da się zapomnieć jej.

I tego forum na mybb xD

Powodzenia.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

W nową administrację nie wierzę. Poprzednia mówiła, że postawi od nowa serwer, więc pewnie to ta sama tylko czekaliście by trochę ucichło i mniej osób pamiętało o was ale grafika jest z*******a i nie da się zapomnieć jej.

I tego forum na mybb xD

Powodzenia.

Mybb to coś gorszego?
Opublikowano

I tego forum na mybb xD

Powodzenia.

Takie twoje prawo, wejdziesz, zobaczysz, ocenisz :)

"Posiadamy swoje systemiki które mamy nadzieje umilą wam grę. A na czym chcemy się oprzeć, przede wszystkim na braku zbędnych rzeczy, typu szarfy, runy itp. Chcemy zachować stary klimat i postawić na stabilność i profesjonalizm." 

Każdy serwer teraz oferuję autorskie systemy i każdy gwarantuję stabilność w raz z profesjonalizmem a finalnie są to tylko obiecanki cacanki. Stary klimat to już lepszy argument choć po prezentacji nie widać owakiego klimaciku więc albo kłamiesz albo graliśmy całe życie w innego metina ;) 

Nie chcę łapać za słówka ale troszkę Ci się zdanie poplątało. Wnioskuję, że bety nie będzie bo była "solidna" zamknięta także ja już z tego miejsca dziękuję. Mimo wszystko dzięki za odpowiedź i życzę powodzonka :)

Beta jeśli będzie to w środę, ale tu jeszcze decyzja nie zapadła. Dzięki

powiedzmy ze po 6h ale to max :)  dobra nie spamie :) skad truta/eq 54 bronie 65 i stalki? kiedy teścik balansu prze graczy? czy znów sami i będzie tak ze np mental pol m1 na duchowe a wp ssal strażnikowi bd 

Wszystko do EXPA z DT ze specjalnych skrzyń. Balans jest zrobiony i jest naprawdę "spoko".

sygna2.gif

Opublikowano

1. Nie można dać max bonusów? - ułatwi to grę i zmniejszy irytację

2. Czy można sprzedać/odkupić IS?

3. Ze szkaty ripa lecą śmieci?  

4. Eq pvp tylko ze szkaty?

5. Skille od razu na P?

6. Leci dużo ulepszaczy z dungów ? Czy będzie trzeba robic z 20 razy jeden rodzaj by ulepszyć tylko 1 item? ;/

7. Jakie bony do expa?

8. Wyeliminowaliście bug z offline sklepami? Bo jak nie to YangBug sie kroi.

+ za 1 tarcze i hełm 

- za przedział levelowy - za dużo tego. 

Sprawdzę, zagram. Widzimy się w m1.

Po co max bonusy ? ludzie cierpliwi zrobią bardzo dobre postacie - Ci mniej cierpliwi no cóż.. będą słabsi, zmianki są nieskończone także jak dla mnie niech zostanie jak jest.

Co do serwera to chciałbym wiedzieć, pewnie nie tylko ja - jak wygląda sprawa z IS ? tzn chodzi bardziej o ceny - nie żeby coś ale odstraszają mnie osobiście serwery gdzie np 1300 SM kupisz za 50 zł PRZELEWEM a wymienisz to na kostium i fryzę i z tego na VIP'a nic nie zostaje, szczególnie jak IS jest czasowy :v

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

1. Nie można dać max bonusów? - ułatwi to grę i zmniejszy irytację

2. Czy można sprzedać/odkupić IS?

3. Ze szkaty ripa lecą śmieci?  

4. Eq pvp tylko ze szkaty?

5. Skille od razu na P?

6. Leci dużo ulepszaczy z dungów ? Czy będzie trzeba robic z 20 razy jeden rodzaj by ulepszyć tylko 1 item? ;/

7. Jakie bony do expa?

8. Wyeliminowaliście bug z offline sklepami? Bo jak nie to YangBug sie kroi.

+ za 1 tarcze i hełm 

- za przedział levelowy - za dużo tego. 

Sprawdzę, zagram. Widzimy się w m1.

Po co max bonusy ? ludzie cierpliwi zrobią bardzo dobre postacie - Ci mniej cierpliwi no cóż.. będą słabsi, zmianki są nieskończone także jak dla mnie niech zostanie jak jest.

Co do serwera to chciałbym wiedzieć, pewnie nie tylko ja - jak wygląda sprawa z IS ? tzn chodzi bardziej o ceny - nie żeby coś ale odstraszają mnie osobiście serwery gdzie np 1300 SM kupisz za 50 zł PRZELEWEM a wymienisz to na kostium i fryzę i z tego na VIP'a nic nie zostaje, szczególnie jak IS jest czasowy :v

Co do IS będzie on dostępny dzień przed startem.

Ceny nie są wygórowane

Co do bonusów mamy właśnie takie myślenie :)

sygna2.gif

Opublikowano

Serwer to tak dobre 4/10 a administracja hmm 3/10

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

I tego forum na mybb xD

Powodzenia.

Mybb to coś gorszego?

Tak, nie ukrywajmy się, że IP.Board bije na głowę MyBB, sam nie raz pracowałem na MyBB i widzę te różnice, w panelu admina jak i poza nim.

Może to i też kwestia przyzwyczajenia.

Zobaczymy co będzie z serwa :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

I tego forum na mybb xD

Powodzenia.

Mybb to coś gorszego?

Tak, nie ukrywajmy się, że IP.Board bije na głowę MyBB, sam nie raz pracowałem na MyBB i widzę te różnice, w panelu admina jak i poza nim.

Masz rację ale głównie wydajnością :) 

Zapraszamy na start a się przekonasz.

sygna2.gif

Opublikowano

I tego forum na mybb xD

Powodzenia.

Mybb to coś gorszego?

Nie zapominaj o tym że MyBB jest darmowe.

Opublikowano

I tak nie ma nic ciekawego na metinowskim rynku, więc pewnie wpadne. Mam nadzieję, że nie padnie po tygodniu.
Także powodzenia ze startem :v

@down

koleżanko*

xyz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...