Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam laptopa do gier

Evron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Kwota przeznaczona na zakup:
2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):
3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)
4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.):
5) Osobiste preferencje:
6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego)

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

@Gajwer

Podałem dwa i tylko chce wiedzieć który lepszy do gier.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Lepszy jest zdecydowanie Laptop Lenovo X7611 aczkolwiek w życiu Ci takiego sprzętu NIE polecę. Laptop to leżak magazynowy z zagranicy kompletna klapa w Polsce na występował. 

Sprzęt jest nowy, oryginalnie zapakowany - ofoliowany, objęty 12mc gwarancją pisemną DOOR TO DOOR liczoną od dnia zakupu.

Gwarancja sklepu NIE producenta. 

Klawiatura zagraniczna w układzie QWERTY - spolszczona naklejkami dołączonymi do zestawu

Pochodzi z zagranicy

W tej cenie dostaniesz

Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M
Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, pełny procesor 4 rdzeniowy i5HQ 6 generacji skylake bardzo wydajny jak na ten budzet, miejsce na dysk SSD m2 - możliwośc zamontowania dodatkowego dysku m2 jest to bardzo wygodne bo mozesz miec oba dyski wenwątrz laptopa, przyzwoita karta graficzna GTX950m, podświetlana klawiatura.

MSI GL62 i5-6300HQ/8GB/1TB/ GTX950M 2GB FHD
Matryca FULL HD, mocne zawiasy, sztywność obudowy, prosta stylistyka, możliwość dodania dysku SSD na złączu M.2, bogactwo złączy, przyzwoite osiągi na baterii, brak drain baterii, wygodna klawiatura oraz touchpad.

Oba laptopy są wydajniejszego od tego co zaproponowałeś maja procesor 4 rdzeniowy nowszej generacji który mniej się grzeje a JEST w 100 % wystarczający do tej grafiki. W przypadku i7H + GTX765 - bez sensu bo grafika ogranicza procesor.

Tutaj porównanie jeszcze grafiki
http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2803&gid2=1762&compare=geforce-gtx-950m-2gb-vs-geforce-gtx-765m

Skoro uważasz że wybrałeś najlepsze laptopy w tej cenie to juz nic tu po mnie :D

Pozdrawiam i udanych zakupów.

@Evron

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...