Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję wydajnego komputera do 3000-4000zł

Azb3sT^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przedstawiał się nie będę. Moja stara maszyna uległa destrukcji.  Więc szukam zestawu komputerowego, zaznaczam "wydajnego". Głownie do obróbki grafiki, filmów. Ale też dla chwili relaksu. Penga jaką mogę na to przeznaczyć to jakieś 3 do 4 tysięcy. Myślę ,że da radę coś sensownego znaleźć. Tym bardziej,że będę szukał czegoś używanego, ale z gwarancją. To myślę ,że na wszystkim z tysiąca zaoszczędzę. Było by dobrze, gdyby odłożył coś na monitory. Ale to już może być w innym zakresie poza tą pulą. Moje wymagania, to tylko to ,że ma być to jednostka super wydajna jak na ten przedział cenowy. Dwie lub jedna "lepsza" karta graficzna. Mam na myśli to ,że chciałbym podpiąć do tego dwa lub trzy monitory najlepiej jakieś ultra wide. Zajmuje się grafiką komputerową, rastrowa, wektorowa i tworzę coś w 3d. Masteringi kawałków itd.

Jakieś propozycje ?  

Pula którą podałem jest jak najbardziej elastyczna.

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

Wypełnij wzór z FAQ, bo nie wiemy jeszcze paru rzeczy. Teraz ceny podzespołów to jest porażka - dolar jest drogi. Po świętach wszystko powinno stanieć :)

6770714055827651007269.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...