Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - niesłuszny ban przez SBC

jurek920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dostalen bana na swoje konto 74 lvl powod sprzedaż coinsow, tyle ze ja coinsow nie sprzedawalem aby przelewalem na inne konta i to tez w niedużych ilośćiach robilem sbc na innych kontach z tego wyciagalem po minimum 20k na jedno konto i przerzucalem na glowne mialem juz prawie 1mln uzbierany a tu kochane EA dalo mi perma na wszystkie fify. Pisalem juz do nich na [email protected] i nie odpisuja od tygodnia dzwonilem na polski support oni zalamuja ręce co moge zrobic i czy w ogole cos moge zrobic

Prosze o pomoc pozdrawiam

Opublikowano

"Kochane" EA (do kochanego to mu faktycznie BARDZO dużo brakuje :D) nie odda ci ani jednego z kont. W tej fifie banują jak porąbani i to nawet za przelanie sobie coinsów na inne konta, a najlepsze jest to, że bany lecą także za SBC. Załóżmy, że jest jakiś silver za 450 coinsów, wychodzi SBC i drożeje on do 10k, mózgi z EA nie zobaczą czy ta karta tak faktycznie podrożała, bo wyszło SBC tylko od razu masz czerwony kartonik i wypad z boiska. Jedyne co ci niestety pozostało to kupno nowej FIFY.

Opublikowano

"Kochane" EA (do kochanego to mu faktycznie BARDZO dużo brakuje :D) nie odda ci ani jednego z kont. W tej fifie banują jak porąbani i to nawet za przelanie sobie coinsów na inne konta, a najlepsze jest to, że bany lecą także za SBC. Załóżmy, że jest jakiś silver za 450 coinsów, wychodzi SBC i drożeje on do 10k, mózgi z EA nie zobaczą czy ta karta tak faktycznie podrożała, bo wyszło SBC tylko od razu masz czerwony kartonik i wypad z boiska. Jedyne co ci niestety pozostało to kupno nowej FIFY.

X D

juz 3 unbany dosttalem w ttym roku na jednym koncie bo masowo wykupywalem karte jakiegos silwerka za 7k zeby ja sprzedac za 9700 po wejsciu sbc

hiFG4ZA.png

Opublikowano

X D

juz 3 unbany dosttalem w ttym roku na jednym koncie bo masowo wykupywalem karte jakiegos silwerka za 7k zeby ja sprzedac za 9700 po wejsciu sbc

Czyli jednak odbanowują, bo nie rozumiem? Jeśli tak to im ściemniałeś czy po prostu powiedziałeś, że dostałeś bana za (tak naprawdę) nieporozumienie? W FIFE 16 snajpiłem zawodników po 450/500 coinsów i potem sprzedawałem po 3000, ale wyłapałem bana po 4 tygodniach  (najpierw ostrzeżenie, ale sądziłem, że to pomyłka, bo niby co takiego zrobiłem?)i odbanować mnie nie chcieli :/

Opublikowano

Zlozylem tydzien temu pozwe o odbanowanie (za trainera) pisali, ze do 3 dni dostane odp, nie dostalem.

Wlasnie pisze na chacie EA w zwiazku z ta sprawa. Jak cos dam edita.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Na Ps4 to za przelanie 20k na inne konto dostaniesz bana a co dopiero więcej, ja tam dałem sobie spokój z robieniem monet na tej platformie bo tam Ea wygrało.

To że przy okazji banują normalnych graczy czy youtuberów mają w dupie :)

Opublikowano

Na Ps4 to za przelanie 20k na inne konto dostaniesz bana a co dopiero więcej, ja tam dałem sobie spokój z robieniem monet na tej platformie bo tam Ea wygrało.

To że przy okazji banują normalnych graczy czy youtuberów mają w dupie :)

Dokładnie, takiego szarego Marka z Warszawy zbanują za przelanie najmniejszej ilości coinsów, ale takiemu Meyler'owi (pomocnik hull city) dadzą Pele, Ronaldo, Gullit'a, Matthaus'a, Viere, Beckenbauer'a, Ferdinanda i innych niszczycieli + handicap (bo wątpię, żeby gość z takim stażem w fife zajął 5 miejsce w rankingu fut champions).

Co do tematu, to napisz może do supportu EA (live chat)

Opublikowano

Pisalem na czacie mowie ze szczegolowo sprawdzaja juz 9 dzien to moze do polowy stycznia zdaza a ja bede stratny masakrycznie w tym czasie nabilbym spokojnie półtorej mln

Opublikowano

Thank you for contacting us regarding the action that has been taken on your account. The sanction on your account is pertaining to the following violation:

⦁ Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.

Having completed a thorough investigation into your account and the complaint that you have made, we must advise that your account was actioned correctly, in full compliance with our policies and procedures.

Following our review into the actions taken on your account we wish to confirm that we shall not be removing this sanction from your account, nor will we be pursuing this issue any further at this time.

We appreciate you bringing this matter to our attention. As a valued customer, your feedback is very important to us.

Takze wszystko jasne przepadlo konto na 74 lvlu koniec z fifa nie bede robil niepotrzebnych nowych profili

Temat do zamkniecia

Opublikowano

Czyli przelewałeś z botującego na maina i się dziwisz że bana dostałeś, botujące też ci zbanują zapewne jak dalej będziesz na nim to robić.

Opublikowano

Czyli przelewałeś z botującego na maina i się dziwisz że bana dostałeś, botujące też ci zbanują zapewne jak dalej będziesz na nim to robić.

Botujace na ps4? Wake up

Opublikowano

Kolego nie jestem taki glupi z tamtego na glowne nie poszedl zaden przelew

Zreszta powod bana to sprzedaz coinsow nie zaden autobuyer wyraźnie to pisze w mailu

Opublikowano

Kolego nie jestem taki glupi z tamtego na glowne nie poszedl zaden przelew

Zreszta powod bana to sprzedaz coinsow nie zaden autobuyer wyraźnie to pisze w mailu

⦁ Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.

W tym mailu jest ewidentnie ban jaki dostaje się na PC za trainera. Za sprzedawanie dostajesz taką informacje. 

We have flagged your account for selling FIFA Coins to a third party, and as a result, we have permanently blocked your EA Account. 

Opublikowano

To już sam nie wiem ale autobuyera puszczalem na innym kompie i to aby dwa dni na innym koncie no chyba ze perm za no loss glitch bo to mi sie zdarzylo juz walic ta edycje ale czy udało sie komuś wywalczyc unbana na nastepna??? Bo wedlug konsultantow ban jest na kazdy produkt fifa

Opublikowano

To już sam nie wiem ale autobuyera puszczalem na innym kompie i to aby dwa dni na innym koncie no chyba ze perm za no loss glitch bo to mi sie zdarzylo juz walic ta edycje ale czy udało sie komuś wywalczyc unbana na nastepna??? Bo wedlug konsultantow ban jest na kazdy produkt fifa

O unbanie zapomnij. Oni nawet tego 2 raz nie sprawdzają, leci wszystko z automatu. 

Opublikowano

Botujace na ps4? Wake up

Wiesz co to autobuyer, też jest botem.

Za no loss glitcha dostałem warna na jednym koncie. W pierwszym poście sam napisałeś że przelewałeś z innych kont, jest to traktowane jako sprzedaż monet, nie ważne skąd pochodzą a maile od nich odnośnie bana to są z generatora i równie dobrze może tam być napisane "ugaczaka we banned you for fun"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ea od od ok. 20 stycznia ma bota - automat - scrypt co skanuje konta  przez 24 godz na dobę, bany on daje jak tylko coś podejrzanego wykryje 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ea od od ok. 20 stycznia ma bota - automat - scrypt co skanuje konta  przez 24 godz na dobę, bany on daje jak tylko coś podejrzanego wykryje 

skad masz taka informacje? ;o

Opublikowano

EA wprowadziło bota na początku listopada a nie 20 stycznia

Opublikowano

nie mylisz się, na początku listopada to była normalna fala ban, a bot zaczął chodzić przez 24 godz po 20 stycznia 

sprawdź sobie fora ea, samo ea  pisze ze automat banuje jak ludzie zażalenia piszą za niesłuszne bany 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...