Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dla programistów

crool

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, jest jakiś serwer/kanał na ts`ie poświęcony programowaniu ? Sporo szukałem i nic sensownego nie znalazłem, pozdrawiam 

Opublikowano

Mówiąć "serwer/kanał na ts'ie poświęcony programowaniu" masz na myśli źródła wiedzy dotyczące pisania botów?
Czy raczej TS który zrzesza programistów?

mpc.jpg

Specjalista
Opublikowano

O takim czymś nie słyszałem. Raczej serwery głównie poświęcone są graniu niż programowaniu. Jednak na każdym porządnym serwerze znajdzie się jeden programista, który pracuje dla tego serwera xD

Opublikowano

Poszukaj na Angielskich communitach, wyszukiwarkach czy też forach. W polsce wątpię że znajdziesz takowy serwer.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o programowaniu pod Ts'a to jedynym sposobem jest pisanie PW do osób tym się zajmujących, myślę że znajdą się tacy którzy coś powiedzą. ;) Ewentualnie metodą prób i błędów, chyba najlepiej, najwięcej się nauczysz i najwięcej będziesz wiedział. Jeżeli chodzi Ci o programowanie ogólnie to zostają fora, jest ich mnóstwo. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...