Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałam VAC'a . Teraz wystarczy kupić od nowa gre na nowym koncie?

Martyna19173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :))

Było to tak że pożyczyłam koledze konto i akurat może po 2 tygodniach okazało sie że mam vaca.. no cóż bywa lecz na swoim komputerze żadnych haxów nie miałam. Czy jest to możliwe?  Może jakieś włamanie? Nie wiem. Lecz chce wiedziec co teraz musze zrobic aby znowu sobie popykać w csa :v

Pozdrawiam ;))

Możliwe że grzebałam w plikach ale nie wiem czy to może być przez to. Nie pamiętam ;/

Opublikowano

co. chyba nie podawałam tam fonu ani nic :v

odinstalowałam cs'a usunelam zwiazane z nim pliki i jescze steama przeinstaluje i od razu nowe konto zrobie :v chyba wystarczy cnie

Opublikowano

co. chyba nie podawałam tam fonu ani nic :v

odinstalowałam cs'a usunelam zwiazane z nim pliki i jescze steama przeinstaluje i od razu nowe konto zrobie :v chyba wystarczy cnie

A miałaś Prime'a wcześniej? 

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

ale nie wydaje mi sie ze podawalam swoj nr telefonu nigdzie na steamie :v a jesli tak to co teraz ? 

to go nie używaj

jeśli to nie Ty miałaś cheaty, tylko kolega Ci vaca załatwił to nie trzeba nic przeinstalowywać, lel

też mi kolega vaca zrobił z rok temu, od tego czas pykam sobie na 2 kontach i nic nie dostałem :v

tenor.gif

Opublikowano

Ja bym dla bezpieczeństwa zmazał cały dysk, nie wiadomo po czym volvo się kapnie, że masz drugie konto.

Na c**j się wypowiadasz w tym temacie? Rozpylasz tylko jakieś nieprawdziwe informacje.

Dostałaś VAC to załóż po prostu drugie konto i tyle, nie musisz nic usuwać- ani CS, ani nic innego. VAC jest na konto, nie na osobę/urządzenie/IP.

Opublikowano

Ale jak założysz nowe konto będziesz musiała na nim kupić jeszcze raz CSa i wszystko od nowa także....ze starego konta to jedynie chyba będziesz mogła sobie pograć z botami albo 1vs1, ewentualnie na jakiś serwerach nieoficjalnych i tyle

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Przede wszystkim jeśli miałaś podpięty nr telefonu pod te konto nie podpinaj go pod kolejne, bo to skutkuje kolejnym insta banem.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Przede wszystkim jeśli miałaś podpięty nr telefonu pod te konto nie podpinaj go pod kolejne, bo to skutkuje kolejnym insta banem.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie ma czegoś takiego. Ban jest tylko wtedy gdy w momencie zbanowania jeden numer był na 2 kontach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...