Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczny konkurs w dziale Via WWW - Dyskusja oraz pytania

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marichcje
Opublikowano

Fajnie, że jest tyle możliwości :D Jak na razie według mnie jeden z lepszych konkursów, jakie w ostatnich miesiącach były na mpc. 

Hmm a będziecie informować w tamtym temacie, jeżeli pojawi się gdzieś Mikołaj? Dobrze zrozumiałam? 

Opublikowano

Fajnie, że jest tyle możliwości :D Jak na razie według mnie jeden z lepszych konkursów, jakie w ostatnich miesiącach były na mpc. 

Hmm a będziecie informować w tamtym temacie, jeżeli pojawi się gdzieś Mikołaj? Dobrze zrozumiałam? 

Nie zdradzamy kiedy sie pojawi, ale będzie ich około 2 dzienne  xD

3243814823471671105303.png#24

Gość Marichcje
Opublikowano

^ Czyli mamy wszystkie subfora przeglądać? Ee a jest jakiś limit stron do przeglądania?   :O

@MPCpiotr

Opublikowano

^ Czyli mamy wszystkie subfora przeglądać? Ee a jest jakiś limit stron do przeglądania?   :O

@MPCpiotr

W każdym temacie lub poście się może pojawić  B) Musisz całe forum przegrzebać  :lenny:

Gość Marichcje
Opublikowano

O kurdełki, czyli nie będzie żadnego info? Kompletnie żadnego? Ani jakiejś podpowiedzi z subforami ani nic? Meeeh, jestem za leniwa xD

Opublikowano

O kurdełki, czyli nie będzie żadnego info? Kompletnie żadnego? Ani jakiejś podpowiedzi z subforami ani nic? Meeeh, jestem za leniwa xD

Małe niedomówienie - w temacie z konkursem pojawi się informacja o czasie, kiedy mikołaj się pojawi oraz nazwa subforum, gdzie można go znaleźć. ;)

Gość Marichcje
Opublikowano

A dobra, to gicior :D 

Powodzenia wszystkim uczestnikom! 

Opublikowano

Małe niedomówienie - w temacie z konkursem pojawi się informacja o czasie, kiedy mikołaj się pojawi oraz nazwa subforum, gdzie można go znaleźć. ;)

Nie ma tego albo ustalcie jakąś godzinę, np. 20.00, bo ciężko cały czas być na forum i campić na Mikusia. :D

Opublikowano

Nie ma tego albo ustalcie jakąś godzinę, np. 20.00, bo ciężko cały czas być na forum i campić na Mikusia. :D

No to niech bd 20  B)  

PS. Znalazłeś mikołaja numer #2 a on już był znaleziony 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...