Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję słuchawki, klawiatura mechaniczna, myszka i podkładka z firmy Roccat do CS:GO

NSK-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, poszukuję wyżej wymienionych sprzętów. Wszystko koniecznie z firmy Roccat, cena nie ma znaczenia. Słuchawki będą podpiete pod audiotrak prodigy cube, obowiązkowo konstrukcja zamknięta i obowiązkowo z mikrofonem. Co do klawiatury - nieoczojebne podświetlenie może być, bez podpórki pod nadgarstki i najlepiej bez numpada. Jeśli chodzi o myszkę to w miarę duża, profilowana, posiadająca maksymalnie 2 przyciski boczne, pod palma. Podkładka duża, przynajmniej 40x30cm, liczę tu na świetny ślizg. Do tej pory używałem qpady qh 90, blackwidow 2014 tournament edition, zowie ec i zowie g sr, bylem z tych rzeczy mega zadowolony. Chciałbym, by nie inaczej było i w tym przypadku :) Przypominam - wszystko w kontekście gry w cs go. Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

Posiadam sprzęt Roccat'u od 3 lat 

isku fx - wygodna, slaba jakosc wykonania

kave xtd 5.1 - bardzo ciezkie i nie wygodne a co zas tym idzie ze bardzo boli glowa.. dzwiek tylko do cs bo nawet do muzyki sie nie nadaja i sa zrobione z tandetnego plastiku... nic dziwnego ze sie po roku rozwalily (kabel,mikro,plastik) i musialem kupic nowe krakeny

appuri - nawet, nawet

lua - spisuje sie lecz bardzo uboga jak za ta cene

taito mini - rozklejona po miesiacu

raivo - 2 lata juz mam i bardzo jestem zadowolony

roccat to zwykly syf, juz nigdy nie kupie ich sprzetu i rowniez tobie to odradzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...