Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy w margonem - szukam porad

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż jestem początkującym graczem w margonem kieruję do doświadczonych graczy kilka pytań, oraz mówię, że niektóre mogą być głupie :P [oraz możecie dawać jakieś rady czy coś]

1.Kim grać ?

2.Na jakim świecie?

3.Czy traci się przedmioty np. po przegranej?

4.Czy  szybciej się expi na polskiej wersji czy angielskiej?

No 4 pytanka, dużo nie wyszło, pozdrawiam :P

Opublikowano

1. Zależy od ciebie, ale paladyn jest chyba najmocniejszy. Osobiście grałem lowca, tanckiem i magiem i to własnie mag mi przypadł do gustu

2. Tarhuna/Zorza/Telawel - polecane prze zemnie

3. Nie

4. Chyba bez różnicy nie grałem na angielskiej 

Opublikowano

Dzięki za rady, ale jeszcze poczekam chwile na odpowiedzi innych osob 

@Edit

zagram paladynem oraz na świecie tempest :D

Dzięki samosznik - już tyle info mi starczy

Opublikowano

1. Szczerze to nie ma czegoś takiego jak najlepsza profesja. Wszystko zależy od eq jakie masz i czy potrafisz rozłożyć jakieś fajne umiejętności. Najłatwiejszymi postaciami do expa są paladyn i wojownik. Najtrudniejszą zaś tanc i od wyższego lvla mag

2. Polecam Ci nowe światy lecz ze starym interfejsem

3. Jakaś szansa jest na stratę przedmiotu w walce pvp leczy tylko na świecie Brutal

4. Na angielskim serwerze nie ma żadnego bonusu do expa czy czegoś takiego. Szybciej exp leciał jedynie dlatego że expowiska były wolne. Po zmianie interfejsu na nowy ludzie zaczęli uciekać z angielskiej wersji.

Opublikowano

Temat odswieżam gdyż chciałbym się spytać czy ktoś gra na świecie tempest i zechciałby mi pomóc? [ew. też dodać do klanu :p] 

Opublikowano

Na sam początek paladyn moim zdaniem jest słaby. Spróbuj zagrać magiem lub tropicielem, też klasy magiczne i mają o wiele łatwiej w walce z potworami, co się z tym wiąże również z zdobywaniem doświadczenia jak i elitami drugimi. Świat najlepiej jakiś z NI, bo tam znajdziesz dużo nowych osób oraz zaczniesz przyzwyczajać się do Nowego interfejsu.

rJtsc5O.png

Opublikowano

Co do pytania wydaję mi się dobry na początek jakiś wojownik :), świat z starym interfejsem bądź nowy twój wybór + zobacz na statystykach ile osób gra na każdym serwerze żeby miasta nie były puste :>. Itemy się traci na specjalnych serwerach gdzie jest PVP.

Na Angielskiej wersji jest łatwiejszy exp bo na samym polskim serwerze gra ok 20 osób także online nie bije rekordów. Jednak questy są inaczej zrobione :). Ale nie martw sie jest track [ścieżka co masz zrobić żeby ukończyć questa].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...