Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okno z bonusami

Mysery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym was prosić o wsparcie. Dodałem sobie okno z bonusami na serwer, ale chciałbym zrobić dodatkową zakładkę z bonusami i tam to podpiąć tak jak jest na zdjęciu. Obecnie mam tak jak na zdjęciu tylko bez tej zakładki z bonusami. Jak to zrobić, jak to podpiąć bo jestem w tym totalnie zielony.

gggjpg_anaqsep.jpg

Edit: Jeszcze mam pytanie który plik za to odpowiada? 

Opublikowano

Polecam zrobić wszystko dokładne według tego poradnika, krok po kroku:

http://www.mpcforum.pl/topic/1038647-okno-bonus-by-sanki/page-1#entry8730315

Okno się aktywuje przyciskiem X na klawiaturze.

No dobrze ja to mam dodane ale jak to podpiąć tak jak jest na zdjęciu bo ja jestem w tym totalnie zielony. Gdyby ktoś przynajmniej napisał jaki plik odpowiada za to okno gdzie jest własnie ten status, emocje itp to moze bym coś pokombinował sam.

Opublikowano

characterwindow.py w uiscript

Dzięki, zawsze to jakaś pomoc. :) Dalej szukam sposobu jak podpiąć te okno z bonusami może być do bocznego panelu.

Opublikowano

Próbuj działać sam, jeżeli naprawdę już nie wychodzi i nic Ci nie przychodzi do głowy, wtedy pisz, bo branie gotowców na nic Ci się nie przyda.

Opublikowano

Próbuj działać sam, jeżeli naprawdę już nie wychodzi i nic Ci nie przychodzi do głowy, wtedy pisz, bo branie gotowców na nic Ci się nie przyda.

Działam, ale nic mi to nie daje jakbym wiedział jak przypisać te bonusy to inne rzeczy dałbym rade sam przypisać. Wzorował bym się na tym a tak to nie mam  punktu odniesienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...