Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy laptop do 2500zł

Mathiros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam za zadanie wybrać najlepszego laptopa do 2500zł. Mógłby mi ktoś pomóc w wyborze owego sprzętu gdyż jestem średni w temacie laptopów? Laptop będzie głównie wykorzystywany pod gry więc przy wyborze stawiam głównie na wydajność + wytrzymałość sprzętu. By uzyskać jeszcze większą wydajność w tej cenie lepszym wyborem będzie laptop bez OS który można później wgrać we własnym zakresie, prawda? Tak więc czekam na wasze propozycje. Dzięki ;)

Opublikowano

Witam,

Najlepszy w tej cenie ASUS R558UQ-XO550D-8 i5-7200U/8GB/1TB/DVD GT940MX
Najwydajniejsza konfiguracja w tej cenie. Procesor 7 generacji, RAM DDR4.

Z alternatyw mogę jeszcze zaproponować
Acer F5-573G i5-6200U/8GB/1000 GF940MX FHD
Matryca FULL HD matowa całkiem niezła, procesor 7 generacji, laptop jest dobrze wykonany aluminiowa obudowa, podświetlana klawiatura, miejsce na dysk SSD m2 (czyli oba dyski wewnątrz laptopa, system win 10 w cenie, przyzwoite wyniki pracy na baterii.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Kupując takiego laptopa bez systemu trzeba go standardowo zainstalować i później sterowniki do czego?

Opublikowano

Tak, sterowniki równiez

Możesz użyć np programu Easy driver sam Ci zainstaluję wszystkie sterowniki.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Jeszcze jedno, system mam z dreamsparka, mogę ten system zainstalowac bez obaw o piracenie na laptopie bez OS?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...