Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja wyważająca patch 6.24

Kaktus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre, balansujace zmiany. W koncu rito pomyslalo o mid-patchu, jest to z jednej strony dobre rozwiazanie, ale z drugiej pokazuje, ze czasem powinni sie 2 razy zastanowic zanim cos wypuszcza na live serwery.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda mi tylko Shaco przed reworkiem full ad crit był świetny,po reworku ad odpadło,została hybryda i Ap,Ap okazał się całkiem niezły,teraz znerfili przeliczniki ap i AD NWM DLACZEGO.Co oznacza że w tej mecie jest teraz useless,khazix,lee zjada go nie wspominając o tankach typu Vi,Olaf.Szkoda mi go bo przegrałem nim swoje.Co do reszty dobre decyzje,ale jestem zaniepokojony zmianami w kolejnym patchu i majsterkowaniem przy Yasuo.

Opublikowano

Szkoda mi tylko Shaco przed reworkiem full ad crit był świetny,po reworku ad odpadło,została hybryda i Ap,Ap okazał się całkiem niezły,teraz znerfili przeliczniki ap i AD NWM DLACZEGO.Co oznacza że w tej mecie jest teraz useless,khazix,lee zjada go nie wspominając o tankach typu Vi,Olaf.Szkoda mi go bo przegrałem nim swoje.Co do reszty dobre decyzje,ale jestem zaniepokojony zmianami w kolejnym patchu i majsterkowaniem przy Yasuo.

Racja, shaco był strasznie fajną postacią i też ubolewam nad jego zmianami ponieważ był to mój main. Teraz go wogóle "nie czuję" 

9113414779628821535959.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...