Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Broń Dla Wp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram na keepmt2 i mam surkę wp 83lv. Zastanawiam się jaką broń wybrać. Zarabiam mało (jakieś 30kk na dzień) bo mało gram. I teraz zastanawiam się jaką broń wybrać. W sumie broń uniwersalna na wojny i do expa zadowoliła by mnie najbardziej.

Mam do wyboru:

bojowy +6 (jakieś 250-300kk)

nimfa +6 (jakieś 30-50kk)

egzo +6 (jakieś 10-25kk)

zatruty +6 (jakieś 600kk)

Każdą z tych broni sukcesywnie bym ulepszał (3 perełki to kolejne 300kk)

Jeżeli zatruty to nie mógł by mieć 50śr bo z-20 um nie wiele bym zrobił. Opyla się dawać 2 razy więcej niż za bojowy gdyby miał śr tak z 5 czy 10% ?

Na razie też były by bez kamyków(kd +6 to jakieś 200kk)

Dodam ,że expię z buta bijąc skillami (wir, paluch P)

Chodzi mi o taką broń która również posłużyła mi dłużej więc nie piszczcie kup exo a za tydzień wymień na bojowy.

Dzięki za pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szkoda kasy na ulepszanie ostatnio widziałam fajnego bojowego +9 za 700kk czyli tyle co zatruty +6.

A później to tlyko go na syriusza ulepszyć w dt i jest bigosik, a jeszcze później na tasaka i już w ogóle nikt nie będzie miał nic do powiedzenia. Też musze swój diabelski na trigram stuknąć. : P

Jak co to napisz na pw to pójdziemy do kowala.

Mój nick : PiaoLiang.

Opublikowano

Wiem że podstawą są jego hity, tylko problem taki że zrób zatrutego 40 śr + 9. =P

Syriusz będzie dobry do pvp tak czy siak, a jeszcze później tasak, który na +9 ma 35 % wbudowane na ludzi co w połączeniu z poprzednie dodanym bonem 10% daję łacznie 45%. W dodatku ma większy dmg, więc z takim będzie siekał lepiej zarówno z skilli jak i normalnych hitów. Trzeba myśleć co będzie później.

Opublikowano

Kup bojowego i ulepszaj potem na inne bronie ;P

Bo jeśli expisz z buta to zatruty nie będzie dobry. Bo albo stracisz na hitach (duży % do um) albo na skillach (duży % do średnich)