Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy jest sens zaczynać grę od nowa metin2.pl

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga ogłaszam oficjalną odpowiedź na pytanie "czy jest sens zaczynać grę od nowa w metin2"]

i prosze zeby takie tgematy sie nie pojawialy w przyszlosci

-- - Jeśli masz kilka wolnych lat to tak

xD

Opublikowano

Na PL'A zawsze warto wrócić :) 

Nie widzę minusów pla .. 

Całkiem sporo graczy nie padnie .. Czego chcieć więcej 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Zależy, na dłuższą metę 1 na 30 serwerów postoi więcej niż pół roku i będzie mieć sporo graczy.

Zmieniając serwery co miesiąc szybko się znudzisz.

PL wymiera.

Jeśli naprawdę nie masz co robić to wbijaj, ale na dłuższą metę raczej się nie zadowolisz.

Opublikowano

Jak dla mnie PL to już nie pl co kilka lat temu teraz to taki priv.

Muszę się z tym zgodzić. Po wejściu do miasta, wszystko wygląda jak na privach. Dłuższy czas temu umożliwili nawet zakup YANG w IS... 

Mimo wszystko PL jest stabilny, przeżył już wiele privów i przeżyje kolejne. Na niektórych serwerach (Negros, Diumar, Tortuga) ma jeszcze sporo graczy, więc jeśli się zastanawiasz, to uważam, że warto.

W przeciwieństwie do privów, jak dorobisz się dobrej postaci, to zawsze możesz spróbować ją sprzedać za PLN :)

Opublikowano

Moim zdaniem wgl powoli metin zaczyna upadać... Moim zdaniem za 3 lata ta gra będzie już na naprawdę sporym wymarciu...

Z tego co wiem, PL wieje już pustkami względem tego co było, mało komu chce się zaczynać od nowa grać na tak hardkorowym expie itp. jakim jest PL

Servery prywatne w Polsce to w sumie gówno... jest z 2-3 może servery godne uwagi, które stoją i się trzymają i m.in jest o Vesteris który myślę, że szybko jeszcze nie padnie.

Reszta serverów prywatnych to servery które stoją max miesiąc... Ale to nie wina serverów... wina graczy, którzy usilnie próbują szukać bugów aby zniszczyć gospodarkę servera, masowe ataki ddos i inne tego typu bzdety jeżeli chodzi o servery...

Zauważyłem, że w metinie zaczęły się robić swego rodzaju mafie, które nie pozwalają aby inne servery wychodziły lub żeby nie pociągnęły długo.

To co powtarzam wszędzie, w metinie brakuje jednego... prostoty tej gry, która przyciągnęła tysięcy graczy... W tym momencie każdy server jest napchany wszelkiego rodzaju ulepszaczami/kostiumami/setami/mountami/dzikimi systemami itp. 

Owszem, jest sporo ciekawych i ułatwiających grę rozwiązań, których zawsze brakowało, chociażby zmiana chanelu.

Natomiast niestety, na dzień dzisiejszy ludzie próbują z tej gry zrobić coś czym ona nie jest...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...