Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy osób do projektu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukujemy : 

• Opiekuna Forum ( IPB BOARD ) 
  • Moderator Forum ( IPB BOARD )
  • Grafika od Prezentacji , Zapowiedzi
  • Client Mastera 

Wszelakie Informacje co do Wynagrodzenia ustalamy na GG 

Projekt serwera Easy/PvP old school więc na zyski nie ma co za bardzo liczyć. Serwer nastawiony na graczy nie na ZYSK jak praktycznie 95% serwerów 

GG : 61395215 , 54553173 - najlepiej napisz na obydwa 

Opublikowano

Mogę polecić ekipę. :)

No i czekam aż rozpoczną projekt.

Pozdrawiam. 

Ciekawe kogo, zapłacił ci za tą opinie ?

** ZANIM MODERATOR PRZECZYTA, TO JEST OPINIA O WŁAŚCICIELU TEGO POSTA, NORMALNA OPINIA

Oczywiście właściciel tego serwera to zwykły oszust i osoba która wykorzystuje ludzi, przeskakuje z dnia na dzień.

Nie polecam każdego serwera tego administratora ponieważ nie ustoi nawet 1 dnia.

Na dole macie wszystkie najciekawsze ssy jak właściciel tego serwera sie zachowuje, a tutaj zamieszczam dowód o tym że to jest on :

O1DqJrg.png

Przechodząc dalej opowiem wam jak to było od początku.

Przechodzi sobie pan copACAbana znany pod nickiem TrzyZasadyMałolata a teraz LosSantos.

Przychodzi z serwerem swoim (cs:go) , prosi technika o pomoc czyli mnie w utworzeniu go. Po utworzeniu go. Postanowił że on będzie tylko płacił za ten serwer a ja mam się nim zajmować bo on nie potrafi.

Po tym jak jego serwer nie wypalił bo uznałem że nie będę się zajmował czyimś serwerem ponieważ mam ts'a sieć na głowie prosił mnie żebym zrobił serwer metin ten który robi teraz.

Po odmowie ponieważ powiedziałem że nie POTRAFIĘ tego robić, bo nigdy z metinami się nie bawiłem. Zaczął mnie wyzywać jaki ja c*****y technik jestem nic nie umiem, przechwalał się że znalazł 100x lepszego technika, który mu robi wszystko ( ogółem wchodzą sobie w dupę ).

Teraz dam wam najciekawsze ssy z owym włascicielem oczywiście w spoilerze

---

4qIhIXv.png

pJ7N2S5.png

tKdVlIX.png

2cHwM2o.png

EpLAdUR.png

PbAfXR3.png

Więcej zarobie niż ty na forum

"Projekt serwera Easy/PvP old school więc na zyski nie ma co za bardzo liczyć. Serwer nastawiony na graczy nie na ZYSK jak praktycznie 95% serwerów"

Polecam właściciela.

Gdybym jeszcze miał nagrania z ts'a jak lizałeś każdemu dupę by wszystko za ciebie robili bo nic nie potrafiłeś.

Odszedłeś a później mnie błagałeś żeby móc z powrotem dojść na sieć ponieważ nikt cię nie chciał. Kolejnie zachowałeś się jak wielkie gówno.

Pamiętaj o tym że moderator również się wypowie i da odpowiednie screeny przeciwko twojej osobie.

Obiecałem ci to od początku że jak napiszesz prezentacje/zapowiedź czy co kolwiek na temat twojego serwera, pokażę każdemu jaki jesteś by ostrzec graczy :)

Pozdrawiam i nie grajcie na tym gównie co wyjdzie, a technikowi współczuje że musi pracowac  z kimś takim. 

+ DAWKA SSÓW KTÓRE DOSTAŁEM OD TECHNIKA INNEJ SIECI

WWTBnVJ.png

E1anJCV.png

RDOwOaG.png

Opublikowano

Nie polecam.

Osoba wiele razy mnie zawiodła, sporo słucham na temat LosSantos. Do porównania proponuję wam współpracować z 10 latkiem, napewno będzie wam łatwiej.

Osoba ta posiada 0 profesjonalizmu, jego zachowanie sięga 15 letniego degenerata. Jest on typem człowieka "Jak ty masz a ja nie, to ch** Ci w dupe"

Dalej nie będę się tutaj rozpisywał bo @Mesharsky większość już pokazał, mam również swój asortyment ssów i rozmów :]

Pozdrawiam, Digital.

Jest to konstruktywna opinia na temat osoby, ostrzegająca innych, nie spam.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Przyłączam się do karuzeli śmiechu, generalnie zacznę całą historię z mojej perspektywy.

copACAbana/Los Santos/TrzyZasadyMałolata - Pod tymi nickami go znam.

Powiem szczerze, tak zachłannego człowieka jeszcze nie widziałem... Najlepszym przykładem jest jego FanPage KLIK

To chyba jedyna rzecz jaka mu się w życiu udała i co z tym zrobił? Jedną wielką reklamę... Chwalił mi się na TS'ie, że dostaje sporo hajsu za reklamowanie ciuchów + przesyłają mu swoje marki, dodatkowo podjął współpracę z hostplay'em dzięki czemu serwery miał za darmo (podejrzewam, że ten VPS na 100 slotów, również jest sponsorowany - Dlaczego stu slotowy? czyt. dalej).

Kiedy siedź podupadała, a właściciel sieci nie miał czasu, zadeklarowałem się, że zaopiekuje się siecią na czas nieobecności, wówczas zaczął się spam od copy,,,

"Zrobisz mi serwer" "Pomożesz w reklamie" "Dasz jakiegoś SMS'ska" i tak dzień w dzień po 5/10 wiadomości dziennie... Ignorowałem go, bo to nie moja sieć i nie będę robił spiny.

Następnie wpadł na pomysł, żeby zrobić serwer CS 1.6, jako iż znam się na tworzeniu serwerów w CS 1.6, dostałem dostęp do FTP i pomogłem zrobić ten serwer, wówczas copACAbana ubzdurał sobie, że jestem opiekunem serwera, mimo to, że nigdy na to się nie pisałem i nikt mnie oto nie pytał.

Zaczął się kolejny spam, "wyślesz SMS" 

http://imgur.com/qF3YGnB

Mniej więcej takie wiadomości dostawałem 3x dziennie.

Pomijając fakt, że na TeamSpeaku dostawał co chwile mute, bo nie dało się go po prostu słuchać.

"Zrobisz sklepsms?" "Tak? zrobisz?" "Ale dzisiaj?" "To co zrobisz?" "To rób" "A kiedy skończysz?" 

I TAK KUR** CIĄGLE.

Tu przykład zachowania, gdy ktoś dla żartów przerobi jego nick z copACAbana na copACAjeb*na

http://imgur.com/5V4ODg0

Tu zaś przykład ogarnięcia, kiedy zbanował naszego kolegę, który ma w CS 1.6 na Steam przegrane grubo ponad 5000 godzin.

http://imgur.com/WmRAIXA

A na koniec rozmowa z nim, kiedy dowiedziałem się, że będzie robił serwer Metin2 (najbardziej polecam ostatni screen ♥).

Postanowiłem zamazać nick technika o którym mówiłem, żeby nie prowokować dodatkowej kłótni.

Jest to nick technika, który wypuszcza serwer średnio co 2 miesiące :D

http://imgur.com/YeUfoxC

Do tego screena się odniosę:

http://imgur.com/gKQH9Eh

To po co tak bardzo ryłeś banię, żeby koniecznie Mesharsky zrobił ci ten serwer Metin2?

On od początku mówił, że nie będzie robił serwerów Metin2, Minecraftów, bo się na tym po prostu nie zna...

I tu chyba najbardziej interesujący screen.

http://imgur.com/IqpUVf8

Pozdrawiam Ciebie i twoją maszynę na 100 slotów. xD Mam nadzieję, że na tej maszynie postawisz jeszcze stronę główną i forum ♥

A tego mega technika chętnie poznam. Coś czuję, że ta prezentacja będzie ala optimusmt2.

Mam też inne screeny, ale pokaże je dopiero, gdy zobaczę, że warto. :D

Na chwilę obecną gość jest dla mnie skończony.

Końcowymi słowami:

Nie polecam podejmować współpracy z tym człowiekiem, chyba, że jesteś psychologiem i masz stalowe nerwy.

Jego obeznanie przynajmniej w świecie forum jak i serwerów CS:GO, CS 1.6 jest na najniższym poziomie.

Nie zdziwcie się jak będziecie z nim gadać, a on nagle zacznie płakać, bo właśnie przegrał 0.50$ na ruletce. xD

Projekt ten na 90% zostanie skasowany po max 3 dniach na forum, nie wierze, że jakikolwiek dobry technik podjął z nim współpracę i podejrzewam, że to będzie technik z blacklisty, który szuka no-name żeby się ukryć. :>

sygnatura2.jpg

Opublikowano

Również ni polecam. Nie wiem ile on ma tych lat, no ale na 17+ nie ma co liczyć. Dzieciak mentalny, wyzywa osoby które chcą mu pomóć, każe im odwalać całą robotę, a sam najlepiej by hajs dla siebie zagarnął. Odradzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...